Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

21 gün izindeyim ama birliğime dönmeye gücüm yok. Ne yapabilirim?

KorkusuzKorkak

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 10 Yaşımdan Beri Psikatri Hastasıyım son 5 Senedir Ağır Sorunlar Yaşıyorum Şuan Askerim Ama Askerde Kendimi Kaybediyorum Yapamıyorum Ama Kimse Ilgilenmiyor En sonunda kendimi Etimesgut Askeri Hastaneye Kendimi Sevk Ettirdim Ama Orada Doktor Yüzüme Bakmadı ilaçlarına devam et gel dedi oysa ben delirdim resmen artık kendimi kaybediyordum sonra ailemden komutanı aratirdim gataya sevk ettirdim 21 gün hava değişimi aldım ama ben oraya tekrar gidersem çok büyük problemler olacak 21 Gün Hava değişiminde kendi şubeme gidio anlatsam buradan birseyler yapabikir miyiz nasıl yol izleyim Allah Icin Yardım

Gecmis olsun oncelikle,
10 yasindan beri aldigin hic saglik raporu bulunmuyor mu?
Bunlari Gata’daki doktora gösterip, yeniden muayene olmandan baska yol gozukmuyor
Yine de bol sanslar..

Belli ki ağır bir depresyon geçiriyorsun. İlaçlarını düzenli kullanman gerekir. İzinde evindesindir. Bu sürede bir hastaneye başvurup hem hastalık raporu hem de istirahat raporu alabilirsin. Ayrıca 1-2 ilaç eklenebilir.

Birliğime Gitmek Istemiyorum Ne Olur Yardım

Ben zar zor 21 gün hava değişimi aldım komutan hastalığı bilmesine rağmen problem yaratıyor gitmeme kararı aldım burdan gözükme imkanı yok mu ne yapmalıyım

Üst Alt