Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

21 gün ve 6 ay hava değişiminin ardından askerlik durumum ne olur?

poyraz06

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
2017 eylül ayında ustabirliği babaeskiden 21 gün hava değişimi aldım rapor sade bir rapordu uyum bozukluğu yazıordu ankara'ya gelince gitmek istemedim endişe başladı şubeme gittim sadece ankara araçtırma hastanesine sevk ediordu

sevk alıp piskiyatriye gittim ordaki doktor ben bişey yapamam dedi sonra haftaya tekrar gittim bayan doktor vardı 1 sene verdi ama Şubeye gittimde 1 seneyi kabul etmiordu tsk doktora geri gittim 6 aya çevirdi

sonra tekrar götürdüm raporu verdim birde kendi birliğime fax çektim şimdi martın 10unda bitior ve sevk aldım yarın doktora gitcem
durum ne olur sizce askere gitmek istemiom doktorları nasıl ikna ederim...

FİKİRleriniz nelerdir..

merhabalar ben ustabirlinde piskiyatriye giderek 21 gün hava değişimi aldım ankaraya gelince 6 ay alarak uzattım şimdi ise çürüğe ayrıldım

Poyraz06 hayirli olsun sonuca ulasabilmissin uzun bekleyisin ardindan. subeden sevk islemlerini kisaca anlatabilirmisin bu konu bircok kisi icin onemli

Acil bakın lütfen

2018 de askerlikten hava değişimi aldım ankara hastanesinden 6 az uzattım hava değişimini sonra gatadan muafiyet aldım 2gün önce bir psikiyatriye gittim rapor istedim oda anksiyete bozukluğundan veremeyiz dedi birşey almaya hakkım varmı tazminat maaş yardımcı olun çalışamıyorum

Üst Alt