Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

21 Kasım'da 2022 başvurum kabul edildi. İlk maaşım ne zaman yatar?

Elifkumsal

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba %68 sürekli engenlli raporum var.2 kasım 2018 de engelli aylığına başvurdum.Başvurum 21 kasım 2018 tarihinde kabul edildi tahminen maaşım ne zaman yatar.Şimdiden teşekkür ederim

Elifkumsal

Bende 5 kasımda basvurdum hala basvuru olarak gözüküyo eve geldiler mi maaslar dogum tarihinin son rakamına göre yatıyo olması lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Daha önce geldikleri için basvurudan sonra gelmediler ama basvurum sistemde kabul olmus (devam ediyor) şeklinde görünüyor

Elifkumsal

Daha önce geldiler derken 2022 maası için basvurdum daha öncesi ne içindi ki

Eşim farklı bir yardımdan dolayı başvuru yaptığında gelmiştiler

Muhtaçlığı tespit edilip aylığı bağlanan kişilerin aylığa hak kazandıkları tarih, başvuru tarihini takip eden aybaşıdır. Tüm ödemeler Mart, Haziran, Eylül ve Aralık aylarıdır. Bu ödemeler dönem ödemesinin yapılacağı ayın;

Hak sahibinin doğum yılının son rakamı 0 ve 5 ise ayın 5'inde
Hak sahibinin doğum yılının son rakamı 1 ve 6 ise ayın 6'sında
Hak sahibinin doğum yılının son rakamı 2 ve 7 ise ayın 7'sinde
Hak sahibinin doğum yılının son rakamı 3 ve 8 ise ayın 8'inde
Hak sahibinin doğum yılının son rakamı 4 ve 9 ise ayın 9'unda

olmak üzere PTT'ye yatırılır ve herhangi bir PTT şubesinden tahsil edilebilir. Ödemeler yatırıldığı tarihten itibaren 6 ay boyunca PTT de bekletilir ve 6 aylık bekleme süresinin bitmesini müteakip alınmayan yardımlar Bakanlığın hesaplarına iade alınır.

Anladım hayırlı olsun o zaman size bizede dün gelmişler biz varmıydık yokmuyduk bilmiyorum ama alt komsuyla konusup gitmişler

Sanırım artık 3 aylık degil her ay verilecekmiş

Üst Alt