Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

21 yıl önce... [O an]

ELWAN*

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Sağlıklı bir hayatım vardı 17 yaşımda evlendim 2 evlat sahibiyim 23 yaşımda 2. çocuğumu dünyaya getirdim
birden gücüm azalmaya başladı. her gün hareketlerim yavaşladı. doktora gittiğimde kaslarda erime olduğunu sölediler...
bi takım testlerden sonra ortaya omurilik tahribatı sonucu kas erimesi dendi
21 yıl oldu kısaca şuan tekerlekli sandalyedeyim. tedavisi mümkün değilmiş .
Ama ben hiç ümidimi kesmedim heşeye rağmen yaşamak güzel ailem için çocuklarım için ve kendim için.

ALLAHTAN herkeze sabır diliyorum ve ailelerimize binlerce şükür

öncelikle tebrik ederim güçlü karakteriniz için ve tşkür ederim ii dileklerin için

Yaşama sevincinizden ve hayata bağlılığınızdan dolayı sizi tebrik ederim. Evet hayat her şeye rağmen yaşamaya değer. Bence çok şanslısınız, çünkü iki evlat sahibisiniz. Çocuklarınızla birlikte size mutlu bir ömür diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.

ailenizle birlikte daha nice mutlu,huzurlu günler diliyorum..yaşama sevinciniz hiç bitmesin...

ilk önce aramıza hoşgeldiniz değer bu güzel ve cesaretli konunuzu da bizimle paylaştığınız için teşekkürler ederiz...

Ben teşekkür ederim arkadaşlar..

Allah yaşam azmini artırtırsın seni daim huzur ve mutlu etsin....

geçmiş olsun..azim ve sabır herşeyin üstesinden gelir.allah bağışlasın çocuklarınız da varmış mutluluklar dilerim ...

allah yardımcınız olsun.azminiz ve sevginiz hiç bir zaman eksilmesin.sevdiklerinizle mutluluğunuz daim olsun inşallah.

çok tşkür ederim fedakarlık iki taraflı ben umut kesmedim onlarda desteğini eksik etmekdi şanslı bir kulum ki böle bi yuvaya sahibim.
RABBİM herkezin yardımcısı olsun.

tebrikler, azminizden, şükrünüzden, neş'enizden, bakış açınızdan vs. ötürü.. ama aslında tebriğin en büyüğünü eşiniz hakediyor, bence. çünkü; "senden gelecek hayır Allah'tan gelsin!" deyip, sizi kapıdışarı atmamış. selam olsun, o karakterli kişiye... size ve tüm ailenizede tabi...

Gönlünüz sevgiyle, huzurla dolsun,
Allah, her daim yâr ve yardımcınız olsun.

çok tşk ederim çok haklısınız eşime borçluyum çünkü beni hasta olarak hiç görmedi.
hepimizin gönlü sevgiyle huzurlu mutlu olsun..

Olaylara güzel yönüyle bakmasını bilerek azimli davranışınız bence bir kişiye emsal teşkil etmelidir. Hayatta ne olursa olsun mücadeleye devam etmeliyiz... Sizinde böylesine güzel düşünemiz çok anlamlıdır..

Üst Alt