Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

21 yıllık sigorta sürem ve 6200 iş günü ile emeklilik şartlarım nedir?

Semahat.altun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar timektomi ameliyatı oldum ve timus alındı.Aynı zamanda miyestina gravis hastasiyim.Tip 2 diyabetim var tedavilere bağlı olarak zaman zaman insülin uygulanıyor haplar yerine.Sağ göz yüzde 20 görüyor.sağ kulakta hafif işitme kaybı ve kronik ürtikerim var sizce engel oranım ne olur malulen emekli olabilir miyim.21 yıllık sigorta sürem ve 6200 iş günüm var yardim ci olursanız sevinirim

Semahat.altun, Vergi indiriminden yararlanmak sureti ile erken emeklilik varken neden malulen emeklik? vergi indiriminden yararlanmak sureti ile erken emeklilik için başvuruda bulundukları zaman; %60 ve üzeri engelli olanlar 15 yıl 3960 gün; %50-%59 arasında olanlar 16 yıl 4320 gün; %40-%49 arasında olanlar ise 18 yıl 4680 gün üzerinden emekli olabilme şansları vardır.

Semahat.altun

Malulen değil ama sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri oran ve ona istinaden de vergi indirim hakkı kzanırsanız, erken Yaşlılık emekliliğinden yararlanabilirsiniz

2008_oncesi.PNG

Üst Alt