Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Alacağınız araca aparat takılacaksa %90 rapor olması şart değil diye biliyorum.Ama aparatlık bir rahatsızlığım yok diyorsanız %90 şart. Bu arada ötv indirimi % 40 değil %45 tir bilginize.
Yalnış biliyorsunuz özürlü kişi kendine alacaksa H ehliyeti olması yeterli yuzdenin önemi yok benim yuzde 24 olmasına rağmen sıfır otomatik vites aldım bir arkadaşımın yüzde 13 dü oda aldı. .Eğer cocugunuz anne yada babanız engelliyse onun adina siz alacaksanız engellinin engeli yüzde doksan olması gerekiyor. ..
Ben aldıgimda yüzde 40 tı ötv indirimi şimdi yüzde 45 olduysa bilmiyorum 5 yılda vergi ödemiyoruz
Gerçekten kafam karıştı arkadaşım birisi beni aydınlatabilir mi ? Hani sadece %90 ve üzeri alabiliyordu siz ise H sınıfı ehliyet olması yeter diyorsunuz...
Vergi indiriminden iki şekilde faydalanabiliniyor 1.
özürlü kişi kendine alacaksa H ehliyeti olması yeterli yuzdenin önemi yok benim yuzde 24 olmasına rağmen sıfır otomatik vites aldım bir arkadaşımın yüzde 13 dü oda aldı. .2. cocugunuz yada anne babanız engelliyse onun adina siz alacaksanız engellinin engeli yüzde doksan olması gerekiyor. ..bir araba bayini arayıp sorsana otomatik vites olması kafiyse aparata gerek kalmaz ama kafi gelmezse engelinize göre aparat yapıyorlar. .
Tontiş
Ben vergi indirimli sıfır araba aldım H ehliyetim var yüzde 24 dü engelim..
sevgili Nova;kozanlıyı yakinen tanıyorum arabası çok temiz ve az kullanmıştır.arabada tertibat vardır kendisi çok dürüst bir gençtir.söyledikleri harfiyen doğrudur.