Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

22 Mayıs 2010'da İzmir'e şehir dışından gelecek arkadaşların dikkatine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jem

Aktif Üye
Konular
91
Reaksiyonlar
4
Piknik başlığımızda önemli bir nokta sağlıklı takip edilemiyor.
Ankara, İstanbul, Antalya, Kocaeli gibi uzak illerden gelecek arkadaşlarımızın otogardan alınması için birbirimizden haberli olmamız için bu başlığıda takip edelim.

Murat Güven otogarda olacak, her türlü durumda arayabilirsiniz:
Tel no :0 555 562 39 94

*Otogarda en geç saat 12:00'de olmaya özen gösterelim.

*Otogardan 12:00'de piknik alanına, aracı olan arkadaşlarımız Mülkü, Levent ve Hayrettin sizleri ulaştıracaktır.

*Kim kaçta otogarda olacak yazarsa iyi olur. Eğer herkes ortalama saat 08/10 arası gelmiş olursa saatin 12 olması beklenmeden hemen piknik alanına geçilir

*Başka aracı ile gelen varsa, güzergahını yazsın ve kaç kişi daha yanına alabilir belirtsin.

* Geldiğiniz şehirden başka hangi arkadaşlarımız geliyor burda öğrenelim, belkide aynı otobüse bilet alıp yolda arkadaşlık ederek seyehat edilir.

DÖNÜŞ İÇİN:
Piknik alanından otogara saat 20:30'da yola çıkılacak. Yaklaşık 21:00 gibi otogarda olunur. Dönüş saati talebe göre yarım saat daha geçe alınabilir. Öncesi ve sonrası gitmek isteyen kendi imkanları ile otogara gidebilir.

ben zekhan abi yle birlikte altınoluk-edremit-burhaniye-menemen-aliağa güzergahını izleyerek gelicez.bilginize:

bu güzergah üstünde olanlar irtibata geçebilir..arabada yer var

Levent, Gülen kız Menemen'den gelecekti, onuda alabilirsiniz geçerken. Hem menemen getirirsiniz ordan:D

gülen kız arkadaşı ile gelcekmiş eger o şekilde gelemezse eva alcak onu menemenden

tşkler hepinize arkadaşlar. gelebilirsem arkadaşla geleceğim. ben bişey getiremicem ama menemen falan akşamdan yiyip gelirsiniz artık :)))))

bir aksilik çıkmazsa bende geleceğim ama minik bir sorun var, beni denizli'den kim alacak :D özel araç gelmezse gelmem :D

bende gelmeyi çok isterdim am yine mümkün olmadı yoğun işlerimden dolayı aranızda olamıyacam tüm katılan arkadaşlara mutluluğun verdiği güzel bir yorgunluk dilerim saygılarımla sizlerle olmak ekran başındada olosa mutluluk verici kardeşler

Güzel bir organizasyona benziyor katılan arkadaşlara iyi eğlenceler diliyorum . sizlerle olmak güzel olurdu

slm arkadaşlar ben izmirdeyim ne gezidir anlamadım anlatırmısın acık aracımla yardımcı olurum
masum öncü

bende katılacağım ancak ankara'dan yol geçen varsa beni de alabilir mi bir zahmet?

merhaba..buğün balçova termal oteline uğradım.

standart geceleme fiyatları:

tek kişilik oda: oda+kahvaltı:150 tl
: yarım pansiyon:175 tl
:tam pansiyon:195 tl

iki kişilik oda:eek:da+kahvaltı:200 tl
:yarım pansiyon:250 tl
:tam pansiyon 290 tl

.organızasyonumuz için fiyat veremediler henüz yarın yine gidicem müdürü fikret beyle görüşecem. yalnız otele önümüzdeki haftadan itibaren alman ve isveçli guruplar gelecekmiş odaların dolu olma ihtimali oldukça yüksek.

piknik alanına uzak olması sorun olmazsa farklı otellerdende fiyat alabilirim

kaç arkadaşımız otelde kalmayı planlıyor öğrenmem gerekli

naniko_850;

arkadaşım konu neyse siteden mesaj atabilirsiniz.

Afyona servis varmıydı:D:D birde geri dönüşte afyona deilde Afyon in Dinar'a bıraksnz şenliğe yetşmem lazım da çok mu şey istiyorum:D:D çok pintiyim canımm:D

hee Afyondayım alcakmısn beni haci:D:D sessiz dururm konuşmam uyurum öle arka koltuk da yastık var mı:D:D çok yüzsüzüm yavv:D

Arkadaşlar izmir dışından gelicek arkadaşlar sandalye ayrıntısını da belirtirse çok iyi olur

Tüm arkadaşların dikkatine;
Otogardan sizleri Murat Güven arkadaşımız alacak, telefonu 0 555 562 39 94
İzmir otogarına varış saatlerinizi yazarsanız sevinirim. En geç kim kaçta gelecek, kimi bekleyeceğiz belli olsun.

Puhahahaha nan ne alıcam seni cıvıl cıvıl ortam varken :)Anladın sen onu :)

evvet biletimi ben de ayırttım..:) c.tesi sabah 07.30da Balıkesir otogardan kalkıcak otobüsüm.. ve dee 10.00-10.30 gibi ordayım Allahın izniyle..:) gerekli numarayı aldım varınca beni bulmanız için haberdar ederim sizi hihi..:):)

levent arkadaşım zekhan benide akçaydan alacak arabada bende varım ama sanırımbi kişilik daha yer var

bende balıkesirdeyim

bende balıkesirdeyim haberin olsun

neden gelıcekler adını yazmıyor ve fıyatlar yok nereye gıdeecz kaç a maaal olucak bilelimki ona göre tedarıklı gelelım

ben gelemiyorum ne yazık kii.. beni almanıza gerek kalmadı haber vermek istedim.. güzel vakit geçirirsiniz umarım..:)

Ya tabi ki iltifat da değildi hakarette karizmatik bir adamsın abi hemen farkederiz seni yani o anlamda dedim :):):)

Arkadaşlar araçları ile destek vericek arkadaşlar telefon numaralarını bana özel mesaj atabilirler mi rica etsem .Anlaşılan eshot'tan bize hayır yok kendi işimizi kendimiz görücez Ayrıca yarın 08:00 gibi (en geç )otogarda oluyoruz misafirlerimizi alır konvoy yaparak geliriz

murat bey 9 saat sürse istanbul izmir arası 9 gibi orda olurum diye düşünüyorum sakın beni almadan gitmeyin:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt