Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

22 yaşındayım. Doğuştan skolyoz hastasıyım. Ameliyat olmalı mıyım?

hsynnml

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Merhaba, Ben 22 Yaşındayım şuan. Doğuştan skolyoz hastalığım mevcut doktara bir kaç kez gittim enson gittiğim doğuştan olduğu için gelişimin durduğunda skolyozda durur ameliyata gerek yok demişti 3 yıl önce kadar da 43 derecedeydim doktar 50 üzeri olursa amleiyat yapabiliriz sağlığın için demişti ama ben sırtımda sol tarafımda bazen muazzam bir yük binmiş gibi hissediyorum. Ameliyat olmak istiyorum ama endişelerim ve korkularımda var haliyle. Bu ameliyatı olanlar ameliyat sonrası yaşadıklarını anlatırlarsa özellikle 2015 sonrası ameliyat olanlar anlatırsa sevinirim zira sağlık teknolojisi her yıl geliştiği için ameliyatlar daha kaliteli geçiyor.

hsynnml

Geçmiş olsun küçük yaşta hiç doktora gittinmi . korse ile toparlamayı denetseydin gelişim çağında

Büyük bir şehirde güzel bir üniversite hastanesine gidip uzman bir hekimin görüşlerini alman daha doğru olur. Ordu'da yaşadığını yazmışsın bir fikrim yok fakat Trabzon senin için mantıklı bir fikir gibi gözüküyor ama kendin araştırsan daha iyi.

Kardeşim en kısa zamanda ameliyatını olmanı isterim. Ameliyat operasoyun ağır bir ameliyat ben 2003 yılında olmuştum şuanda çok şükür iyiyim. Lakin ameliyat için belirli yerler var. Eğer maliyet olarak durumun iyiyse Azmi Hamzaoğlu bu işin uzmanı eskiden fazla bu skolyoz ameliyatları ile ilgilenen fazla donanımlı kimseler yoktu ama şuanda gittikçe yaygınlaştığı için bu skolyoz rahatsızlığı haliyle ilgilenen doktor kısmı çoğalmaya başladı Bildiğim doktorlardan bahsediyorum ( Şuanda ön plana çıkmış bu işe tamemen odaklanmış bir hocamız daha var. Doç Dr. Nurullah Ermiş Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi araştır ve vakit kaybetmeden ameliyatını ol. İleride daha sıkıntılı bir hal almış olacaktır buda sağlığın için hiç iyi olmayacaktır. Azmi Hamzaoğlu Çağlayan florence nightingale hastanesinde biraz tuzlu diyelim orası Mehmet Tezer hamza hoca ile beraberdi ama şuanda nerede tam olarak bilgim yok. Sana gerek yok diyen doktorla ilgili'de pek yorum yapmak istemiyorum zamanın'da bana'da söylenilmişti ama azmi hocaya gittiğimde keşke daha erken olunsaydı daha iyi olacaktı demişti bilgin olsun.

Bu arada kaliteli ameliyat konumundan bahsetmişsin ama tamamen duygusal ( paraya bağlı bu işler kaliteli geçmesini istiyorsa yüklü para gerek bilgin olsun ) Ameliyat sonrasına gelirsek : internetten tam detaylı anlatılıyor bir bak istersen ameliyat sonrası olacaklardan bahsediliyor.

Ankara'da Prof. Dr. Muharrem YAZICI öneririm. Süper bir doktordur. Ben ona ameliyat olmuştum. İnternetten iletişim bilgilerini bulabilirsin.

Gelişmiş üniversite hastaneleri ilk tercih olsun... Allah şifa versin...

Ben 7ay önce oldum. Riskleri elbette var ama çok iyiyim ve çok sağlıklı oldum. Kartal Lütfi Kırdar eğitim ve araştırma hastanesinde Gültekin Sıtkı Çeçene ameliyat oldum müthiş bi cerrah ekibide aynı şekilde. Özellere boşa para yatırmayın. Bütün doktorları araştırdım hepsi deli para istiyor, 11gün yattım bi gece yoğum bakımda kaldım 2aydada eski hayatıma dönüş yaptım. Çok güzel çok güvenilir insanlar tavsiye ederim acil şifalar olsun.

Üst Alt