Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

22 yıl önce aldığım raporumu kaybettim. Ne yapabilirim?

haticeyücel

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben sol gözümü tümorden kaybettim ama bunu ispat edemıyorum cunku 22 yıl falan oluyo hastane raporumu bulamıyor bunun için ne yapmam gerekiyor

Aldığınız hasteneye gidin veya gözününzü kaybettiğinize daihi eski bir evrak varsa onu götürün.

hiç bir şekilde elimde bir evrak yok sadece gözümü alan doktor benı tanıd okadar baska abişey yok

tekrar yeni bi rapor alamıyormusun? ille eskisimi olacak :S

haticeyücel;

Sizi amaliyat eden Dr tanımış zaten ona durumu anlatsanız belki bir faydası olabilir.Ama size rapor olarak gerekliyse yeniden hastaneye başvurmalısınız.

Hatanede hasta kayıt dosyanız olmanız gerekli ki Ekipriz raporu istediğinizde vermiyorlar mı?
Eğer eski raporunuzu bulamıyorsanız da yeni rapor çıkarabilirsiniz 1 haftada çıkar

Plumeria;

22 yıl önce Epikriz raporu....sen çok yaşa emi :)

Hastanelerde evrakların belli bir saklanma süresi var eğer o süreyi geçti ise raporunuzu alamazsınız.
Yok eğer geçmedi hala raporunuz hastane arşivinde ise raporunuzu almak için hastanenin arşiv bölümüyle en kısa zamanda iletişime geçmiş olmanız lazım.
ve size illa eski raporunuz mu lazım? Sizi ameliyat eden doktor tanıdıysa ondan rica edebilirsiniz en azından bir yazı veya bir dilekçe ile durumu kısaca belirtebilir eliniz de bir belge olur.

pesimist57

[FONT=arial]Hiçççç gülme ekipriz raporu ne demek arkadaşım?
Doktorun elle yazması bile kabul edilebilir.
Doktor tanıdığına göre kendisi hastanın özgeçmişini yazabilir.. Oldu bitti.

[/FONT]

Bak gördün mü oldu bittiye getirdin....15 sene önce bu ülkede sağlık sistemi diye bir şey yoktu..Tamam şimdide mükemmel değil ama naparsın.

Şöyle bi geriye git arkadaşım ondan güldüm :)

Geçen seneyi zor hatırlıyorum demiştim daha önce :)
22 sene öncesini ben nereden biliyim yardımcı olmaya çalışıyorum şurada a-aa
O sene önce (1192'de) babam vefat etmiş bi onu biliyorum. Onu da hatırladığımdan değil öyle diyorlar.

Hem neden yeni bir rapor almıyor onu da anlamadım henüz.

Hastalığını ben incelemiştim. Hafıza ile bir bağlantısı yoktu.
Alakası olmadan mu unutuyorsun hafızan mı güçlü değil? Bende yüzleri unutum göremediğimden olsa gerek :D

Öyle bir hastalığım yok ama bilmem unutkanlık için gitmedim doktora falan:)
Öyle detaycı değilim Neredeydik kim vardı o yıl ne olmuş neebiliyim
tam takır anlatamam yani

Onu bende anlatamam....Kafanın boş şeylerle dolu olmamasından kaynaklanıyor...Normalsin...Muayeneni yaptım Ekipriz raporunu yazıyorum: Hasta normal semptonlar vermektedir. Bişeyi yoktur. :D

22 yıl önce Epikriz raporu....sen çok yaşa emi :)
22 yıl bir şey değilki?bizde evraklar 100 yıl saklanıyor.şu an tam 100 yıllık evrak yok ama,70 yıllık evraklar var.(nüfus müdürlüğü).1944 yılı ve sonrasına ait doğum evrakları hala saklanıyor.imha süresi 100 yıl.30 yıl sonra imha edeceğiz.keza ölüm evrakları da öyle.

Hahah pesimist teşekkürler sen de olmasaydın :)

turkuaz06;

Senin dedigin nufus mudurlugu 80 90 100 yasinda insan var bu ulkede ki evraklarini saklamak zorundasin ama yasada 10 yildan sonra evrak saklama yukumlulugu yok imha edilebilir.

ben psikiyatri hastanesi nin arşiv bölüöünde görev yapmş bir personel olarak şunu söyleyebilirim ki gerçekten raporunuuzu bulmanız mümkün bunu nerden biliyorum ERENKÖY RUH ve sibir hastalıkları hastanesi nde görev yaaprken rapor teslimi isi ile uğraşıyordum pek çok kişinin raporunu arşivden bulup çıkartmışımdır. Hem de 20 30 yıllık raporlar bu konuda mevzuatı ve işleyişi ii biliyorum sana yardımcı olabileceğimi düşünüyorum saygılarımla sevgili arkadaşım

Üst Alt