Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

22 yıldır kamuda mühendisim. %59 raporla emekli olabilir miyim?

ser47

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam ben 22 yıllık kamuda mühendisim,panik bozukluk,şeker,tansiyon,şekere bağlı kalpte ritim bozukluğu,bipolar bozukluk,yaygın ankesiyete,nöropatik ağrı,obsesif kompulsif bozukluk hastasıyım.% 59 özürlü raporum var
henüz merkez sağlık kurulundan sonuç gelmedi ama rapora şekerimi,tansiyonumu ölçüp yazmadılar.

acaba rapor oranım düşermi.veya emekli olsam maaşım ne olur şimdiki maaşım 3250 tl.

herkese sağılar

Tahminimce 1/3 inde olmaniz lazim. Derece kademe ilerlemesinde gidebilceginiz aon noktaya varmis sayilirsiniz. Bundan sonra maasinizda herhangi bir ilerleme olmuycaktir.Emekli maasiniza gelirsek sgk nin e hizmetler bolumunden rahatlikla hesaplayabilirsiniz. Ancak en fazla 2000 lira civari bir maas alabilceginizi ongoruyorum. Ve emekli tazminatinizi da 22 seneden hesapliycaklardir...İsiniz cok yorucu ve stresliyse ayrica maddi sikintiniz da yoksa emekli olmaniz icin bir mani yok gibi...

emekli olursanız 1.729 tl.maaş ve 50.400 tl.de emekli ikramiyesi alırsınız.1.000 tl.de harcırah parası.(haziran 2013 e göre)

Üst Alt