Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

222630 K3 kodlu dizaltı protezi onayını hangi hastanede yaptırabilirim?

egelipasha

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ortopedinin yönlendirmesiyle 222630 k3 kodlu pasif vakum sistemli modüler dizaltı protez kodunu sağlık kurulu raporuna yazdırdım.( 3900tl sgk ödüyomuş) Sgk ya gittiğimde protezi almam için şartların olduğunu söylediler. Önce ankara yada istanbulda yerini bilmediğim hastanelere gidip raporu onaylatmam gerektiği gelip 9 eylül üni hastanesinde protez için eğitim almam gerektiği söylendi. Bu protezi yaptıran varmı? istanbulda gitmem gereken yerlerin adreslerini bilen varmı? Cevap veren arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.

Bahçelievler 70.Yıl Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde protez onayı yapılıyormuş: http://www.engelliler.biz/forum/sag...a-onayi-istenecekmis-bilgisi-olan-var-mi.html

İstanbul 70.Yıl Fizik Tedavi ve Reh.Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Telefon: 0212 442 69 29 - 0212 442 22 00
Fax: 0212 441 70 83

Adres: Eski Londra Asfaltı Bahçelievler - İSTANBUL

Bu hastaneye gidip protez için işlem yaptıranlar daha detaylı anlatabilir mi?

teşekkür ederim bacıbey istanbula gideceğim ankaradan da onaylanıyormuş

Üst Alt