Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

23/10/2017 tarihinde trafik kazası geçirdim. Karşı taraf suçlu. Tazminat durumum..?

kadir456

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]herkese merhaba arkdaşlar 23/10/2017 tarihleri arasında motorsikletimle seyir halindeyken birden kavşaktan çıkan araca vurdum kazada %100 karşı taraf suclu çıktı kaza yerinde arkamda artcımda vardı ona bişey olmadı ama benim sah bacak 2 yerden kırıldı ve ameliyat olmak zorunda kaldım sah bacahıma 3 tane platin attılar [/FONT]

[FONT=sans-serif]suan çok şükür iyiyim ama eskisi gibi deil dizimde toparlama var avukat tuttuk ve avukat bana %25 komisyon alacahını söledi bende kabul ettim avukat bana sigorta şirketine bildirdik durumu dedi sirgorta şirketleri sanırım kazadan 1 sene geçmesini istiyolarmış şimdilik bişey yok arkadaşlar sizce ne kdar tazminat hakkım çıkar mesela kafadan bi hesab yapsak %30 larda engelli raporu alsam nekdar tazminat çıkar (bu arada esnafım 3 ay evde fizik tedavi gördüm kendi işletmem var asgari ücrete yakın maaş alıyorum yaşım 18[/FONT]

avukata çok oran vermişsiniz . ayrıca % 5-6 gibi bi maluliyet oranından fazlası da çıkmaz size

normalde avukatlar nekadar istiyorki geçen hamama gitmiştm orada bi avukatla tanıştım aynı şekilde ona durumu anlattım bana alacahı paranın %20 sini söledi oda davayı bana ver dedi bizde avukat tuttuk dedim neyse eyw kardeşim

% 100 eğer siz haklıysanız yüksek şekilde para almanız lazım tabiki bunda en onemli heyet oranın daha sonra yasın evlimisin çalışıyormusun eğer çalışmıyorsan asgari ücret üzerinden aktüel hessaplama yapılır. Normalde bu davalar 6 ay içinde sonuçlanması lazım

avukatlar bi emek harcıyor ve bu emek karşısında bi ücret alıyorlar. oranları da alınabilinecek tazminata göre değişiyor. ben kdv dahil %15 e anlaştım

bu anlaşmaya göre değisiyor tabiki görünmeyen harcamalar da söz konusu fransız iskelet sistemi oranına göre de alacağınız heyet oranı belirleniyor heyet oranı kişinin alacağı miktarı da değiştiriyor

yaşım 18 bekarım kendi işletmem var esnafım şuanda çalışamıyorum ayahımdaki platinler yüzüne

kadir456
Çok geçmiş olsun
Çalışma yüzdeniz çok fazla olmuş
Epikriz raporunuz varsa elinizde orada amaliyat bilgi notu vardır hangi kemikler kırılmış ve nerelere platin takılmış sinir zedelenmesi falan farmı bunları paylaşırsanız ortalama maluliyet oranınızı tesbit edebiliriz tekrardan geçmiş olsun
Ayrıca bir yıl beklemenize gerek yok

1 sene çok fazla kadir bey avukatlar 1 den fazla dosyaya baktıkları için uzatmış yada önemsememiş olabilir

[FONT=Arial]Yargı Yerleri ile İcra ve İflas Dairelerinde Yapılan ve Konusu Para Olan veya Para ile Değerlendirilebilen Hukuki Yardımlara Ödenecek Ücret[/FONT]
[FONT=Arial]1.[/FONT]
[FONT=Arial]İlk 35.000,00 TL için[/FONT]
[FONT=Arial]% 12,00[/FONT]​
[FONT=Arial]2.[/FONT]
[FONT=Arial]Sonra gelen 45.000,00 TL için[/FONT]
[FONT=Arial]% 11,00[/FONT]​
[FONT=Arial]3.[/FONT]
[FONT=Arial]Sonra gelen 80.000,00 TL için[/FONT]
[FONT=Arial]% 8,00[/FONT]​
[FONT=Arial]4.[/FONT]
[FONT=Arial]Sonra gelen 240.000,00 TL için[/FONT]
[FONT=Arial]% 6,00[/FONT]​
[FONT=Arial]5.[/FONT]
[FONT=Arial]Sonra gelen 600.000,00 TL için[/FONT]
[FONT=Arial]% 4,00[/FONT]​
[FONT=Arial]6.[/FONT]
[FONT=Arial]Sonra gelen 750.000,00 TL için[/FONT]
[FONT=Arial]% 3,00[/FONT]​
[FONT=Arial]7.[/FONT]
[FONT=Arial]Sonra gelen 1.250.000,00 TL için[/FONT]
[FONT=Arial]% 1,50[/FONT]​
[FONT=Arial]8.[/FONT]
[FONT=Arial]3.000.000,00[/FONT][FONT=Arial] TL’dan yukarısı için[/FONT]
[FONT=Arial]% 1,00[/FONT]​
[FONT=Arial]Tazminat davalarında ortalama % 10 civarındadır, hiç bir şey bilmiyorsanız avukatlık tarifesine göre anlaşın, % 25 nedir ya bari ortak olsaydı[/FONT]

kazazede

aynen kazazede bilmeden çok oran verdim %25 dedihin gibi çok fazla arkdaşlarımda diyor zaten ama iş işten geçti bikere anlaştık yapacak bişey yok şimdi davayı bekliyorum

guvence hasar bana yardımcı olur musunuz ozel yazamiyorum bu kafası kırık arkadaş var nerde o kafamı allak bullak etti boşuna avukata vekalet verdik daha bide yüzde 25 anlaştım guvence hasarın dediği gibi epikriz raporu ondan sona kaza tespit tutanağı herşeyi hazırladım kendi elimle avukata verdim bugün adama bi gönderme işi kaldı bilmeyen arkadaşlar bizi yanlış yonlendirmesin lütfen günah yazık 3 aydir yatiyoruz ev kiramiz geçiyor magduruz karışmasın bilmeyenler lütfen,guvence hasar abim bari epikriz raporunu sana yollasam da bari ne kadar tazminat çıkar yardımcı olsanız size zahmet çünkü bugün noterde memur arkadaş ahku felan yazsanda yazmasanda avukat para alabiliyormus bari ordan zarar etmeyelim.

Enver27

Çok özür dilerim yeni fark ettim web sitemiz üzerinden msj epikrizi inceleyelim bide iltişim no yollayın mail üzerinden dönüş yapalım size

Öncelikle geçmiş olsun.kardesim bu işi herkes biliyor herkes yapıyor unutma doğru bilen doğruyu yapan 1 kişi vardir,sakatlığını bilmiyorum ne durumda ama alacağın para uçuk rakamlar değil umut tacirligi yapanlara aldanıp sonunda hüsrana uğrama .bu işi en iyi avukatlar yapar .ben derim ki bul bir avukat birebir görüş araya komisyoncu sokma ahzu kabzaya takılma avukatlar ucbes kuruşa tenezzül etmez rahat ol o konuda.2.3.5.6 ayda işini bitirim diyenlere itimat etme.gecmis olsun....

Enver27
Yaptığım yorumu oku kardeşim...

Şurada yazılanlara bakıyorum da pes dememek elde değil. Bir arkadaş asliye mahkemelerindeki karşı tarafa hükmedilmesi gereken avukatlık asgari ücret oranlarını paylaşmış ki konuyla hiç alakası yok, bazı hasarcılar %30-40 lar alırken avukatın aldığı %25'e çok demişler.
Arkadaşlar avukatlık dediğimiz şey belgeleri al gönderle olmuyor maalesef, heleki maluliyete ilişkin zarar tespitlerinde ve hazırlık aşamasında diğer bazı arkadaşlar gibi muhtarlığa dilekçe yazar gibi dosya hazırlamıyoruz.Taleplerimiz '' sürekli sakatım ben, sakatlık tazminatı alcem, gereğini arz ederun'' dan ibaret de değildir.
Avukatlık serbest bir meslek olmanın yanında aynı zamanda bir kamu faaliyetidir, ve kamuya karşı sorumludurlar. Bu durumda bazı arkadaşlar avukatları kötülemek yerine gidip hukuk bitirmeleri gerekir diye düşünüyorum.

Üst Alt