Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
23 bin TL'ye kadar engelliden engelliye araç almak istiyorum..?
Ben arabamı piyasadan aldım 10 bin verdim önce ki sahibinin oğlunu tanıyordum araba çok temiz bakımlıydı bizim içim tek sıkıntı aparat onuda elbet usta bulursunuz
ÖTV muafiyetiyle alınan bir aracı 5 yıl dolmadan ötv muafiyeti hakkına sahip bir engelliye satabilirsiniz.
Ancak sizin tekrar ötv muafiyetli bir araç alabilmeniz için yine de 5 yılı beklemeniz gerekir.
arkadaşım ne marka ve model araç arıyorsunuz? ben de ortopedik engelliyim. otomatik videsli aracım var. BMW 3.16.ia 93 model.
irtibata geçelim : 0 533 680 27 85
Mrb 2001 model hundai accent 1.5 gls abs klima hava yastığı otomatik vites ortopedik engelliye uygun donanım mevcut gümrük sorunu yok direk satış verilebiliyor h sınıfı ehliyet sahibi olmak yeterli fiyat 20.500 tl pazarlık sünnettir düşünürsen adim Güven Baş 0541 741 85 10 irtibata geçersen aracın resimlerini atarım
İyi günler ben 2003 modelden yukarı otomotik vitesli otomotik vites arac arıyorum fiyat enson 22.000 tlye kadar varsa satacak olan resim ve fiyatlarını paylaşabilirmi saygılar