Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

23 yaşındaki kardeşim için nereden ve nasıl akülü sandalye alabiliriz?

uğurum 82

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba, ben kardeşim adına yazıyorum
23 yaşında konuşup yürüyemeyen bir kardaşim var. annem babam da cok yaşlandı taşıyomıyorlar. tekerlekli sandalyesi var ama sürmekte zorlanıyolarlar özelliklede kaldır indir ,yokuş aşşağı ,yokoş yukarı artık dermanları da kalmadı cok üzülüyorum
acaba akülü araba alabilir mi illa akli dengesi yerinde mi olması lazım alabilmesi için

bunun cevabinı verirseniz cok sevinirim .:(

Kardeşinizin sağlık güvencesi varsa,rapor alın,devlet akülü sandalyenin bedelini ödüyor

alınan raporun sonuç bölümünde akülü tekerlekli sandalye kullanmalıdır yazması lazım burası önemli.

Bu olay beni çok etkiledi.. Yardım için BİSAF'IN sekreterinden söz aldım.. Size istenildiğinde nasıl ulaşabiliriz uğur 82.. Birde bu sandalye size nasıl ulaşabilir?
Nerde ikamet ediyor kardeşiniz? Kardeşinizin hastalığı raporlumu..Bunları belirten bir özel mesaj atarsanız umarım bir yardımım dokunur..

Üst Alt