sayın babsip..
ilgin ve yardım severlığin için benedenede bir tebrıkler...
bende balhazatr tablosunu kulanmayı anlatarak katkıda bulunayım...
oranlar:;40-20-20-17-5
öncelikle.....
enbuyuk dikey maviye koyuyoruz(40)....yatayta ıkıncı buyuk 20 sayıyoruz kesiştiği oran=52
cıkan rakam buyuk oldugundan tekrar dıkeye koyuyoruz(52)....yataya ıkın cı buyuk 20 sayıyoruz kesıştiği oran=62
cıkan rakamı buyuk oldugundan tekrar dıkeye koyuyoruz(62)...yataya ucuncu kucugu koyuyoruz 17 saga dogru sayıyoruz kseıştıgı rakam=68
cıkan rakamı buyuk oldugundan tekrar dıkeye koyuyoruz(68)...yataya dortuncu kucugu koyuyoruz 5 saga dogru sayıyoruz kseıştıgı rakam=70
bu şekkıldede pratık olarak hesaplamak ıcın tablo kullanılabılır...
katkım olduysa ne mutlu bana..not(balhhazartta kusurat olmadıgından tam rakamlar gecerlıdır)
.........
ama bazen bunları yada başka konuları yazarken cok cekınıyor ve uzuluyorummm...
sitemizde oyle arkadaslar varkiii....mesnetsiz insavsız.anlamsız şekılde insanla gereksız tartışmalara giriyorlar...
bende alınganlık yapıp yazcagım varsa bıldıgım varsa yazmak tan cekınıyor,uzuluyorumm....
sanıyorlar karşındakiler zır cahil...
eminim aramızdan yüzlerce flozaf bilim adamı cıkar...
olmadı yazdıgımızı okuduklarını anlayacak kadar saygı cercevesin de katkıda bulun salar...
sayın avcı -sayın babsip
sormayın arkadaşlar bu konuda cok dertliyim...bir kardeşimiz yardım istedi bir konuda
bende ısrarlı olarak uzaman olmadıgımı belirtip ancak tecrünbem ce cevap verecegımızı ama cahil de olmadıgımızı belirterek diyolaga gectık...
anlatığı konularda bir benzerini ben de yaşadıgımdan bazı acıklamalar yaptım...
ne oldu dersiniz...teşekur yada kibarca bana yardım cı olamadınız demek yerine...
sen okudugunu bıle anlamıyosun işime yaramzsın istediğm cevabı vermedin ..
diye fırcalamaz mı benii
başımdan kaynar sular dokuldu...
oysa ben uzman olmadıgımı ama unuversıye mezunu akılı kendını yetıstırmış bir olarak kısa kısa ozgecmışımı anlatarak girmiştim konuya...
uzatmayacagım....töveb bidaha tövbe...
artık gercekten iyi niyetine inandığım insanlara fikirlerimi söyleyeceğimm.
hepinize saygılar..
iyi niyetineinandıklarımdan biride sensin avcı komando