Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

24 x 1.00 (25-540) dış lastik arıyorum. Nereden bulabilirim?

nova

Üye
Konular
86
Reaksiyonlar
0
24 x 1.00 (25-540) dış lastik arıyorum keske schwalbe olsa ama malesef yok.. alternatif tavsiyesi olan varsa sevinirim..
yada 26" jant satan varsa o da olabilir..
tesekkurler

tam ben yazacakken sen yazmıssın Bülent.. evet pedal bisikletten hallettim yarın lastikler elimde olacak.. saolsun adaşınız Bülent bey çok ilgilendi.. insallah sorunumu hallettik..

Kaça aldın bu arada? Taktın mı? Memnun musun?

Ben de bugünlerde standart sandalyeme hem ön hem arka lastik alacağım...

Şunu da buldum internetten: http://www.engelsizyasamurunleri.co...0&name=spor-aktif-tekerlekli-sandalye-lastigi

resize.php

Spor-Aktif Tekerlekli Sandalye Lastiği (SCHWALBE marka SPEEDAIR model)
Fiyatı : 74.00 TL + KDV ( 87.32 TL )
24 veya 26 jant seceneği. İç ve dış takım olarak sunulmaktadır.
Ölçüler: 24 x 3/4 ila 26 x 3/4 .

Bu baslıkta aldıklarım yani su an kullandıgımın markasını aksam yazarım hatta resimde eklerim.. Ama memnunum.. Gri renkli desen olarak da marathon plusa benziyor.. Schwalbe speedaır ve rıghtrun kesinlikle tavsiye etmiyorum.. Cunku cok cabuk eskiyor.. Satarken soylemıyorlar ama bu modeller ındoor lastikler, sokakta kullanıyorsanız cok cabuk bıtıyor.. Hemde pahalı ve ince oldukları için bazı yerlerde giderken zorlanıyorsunuz.. Eger avm"lerde kullanıcaksanız, iç mekanlarda kullanıcaksanız sorun değil ama genede bu aldıklarım daha ekonomik (çift iç-dış takım 60tl civarı diye hatırlıyorum kargo hariç)
tek sorun sibop italyan sibop su an elimdeki pompa olmuyo, ona da bi adaptor alınca sorun kalmicak baska..

Üst Alt