Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

24 yaşındayım. 2022 maaşı alıyorum. Babam kendi adına araba alırsa maaşım kesilir mi?

kortis

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar..ben 3 yildir 2022 maasi aliyorum, babam emekli kendi adina araba alirsa maasim kesilir mi?

Babası adına araç alınıpta, 2022 maaşı kesilen var mı? Çok karışık bu araç alırsam maaş kesilir mi, kesilmez mi işleri çook..:)

bende kaymakamlıga yesıl karta basvuru yaptıgım zaman aıledekı kısılerın uzerındekı mal varlıgına ve kısı bası dusen gelıre bakıyorlar senın 24 yasında olman fark etmez babanın yanında oldugun ıcın aıledekı kısı bası dusen gelıre ve mal varlıgına bakarlar evlı olmadıgın surece baban uzerındekı mal farlıgı senın sayılır

Niğdeli;
O zaman çok lüks bir araç olmadıktan sonra kesilmez heralde..

bence bulundugunuz yerdekı kaymakamlık tan yada sosyal ıl mudurlu gunden sorun garantı olsun bende arac almayı dusunuyorum ama bu sıkıntılar yuzunden alamıyorum yesıl kart 2022 aylı su anda her ısımız devletle o yuzden ben rıskegırmıyorum raporum yenılenck onu beklıyorum bunlara ıhtıyacım kalmazsa hemen alacam

öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkür ederim..bakanlığı aradım kesilmez dedi, reşitsin diye ayrı birey sayılırsın dedi..kaymakamlığa gittim kesilir dedi..ben hala Türkiye deki bürokrasinin nasıl işlediğini anlamış değilim..sanırım araba almaktan vazgeçeceğiz, devlet bu maaşı bize veriyor ama hayatı zindan ediyor, kısıtlamalarla yaşıyoruz işte..tekrar teşekkürler

kaymakamlık kesılır dedıyse kesılme ıhtımalı var raporunuz surelıyse yenıden 2022 aylıgına basvuedugunuzda kaymakamlık arastırmaya yapacagı ıcın onaylamaz bende aynı sıkıntıyla ugrasıyorum devleten aylık yada aılem uzerıne bır sey aldıgı zaman hemen yesılkart yada aylıgı kesıyorlar ama borcum fılan oldumu sen yasın reşit diyorlar boyle bır sıstem var

Üst Alt