18.09.2011 tarihinde evlendim. Çok güzel bir düğün olmuştu. Eşim ile balayı için antalya ya gittik güzel günler geçirdik. 25.09.2011 tarihinde evimize dönmek için yola çıktık geze geze gidelim dedik konya ya dogru yola çıktık saat 15.25 civarı idi. her şeyin değiştiği an... arabamın içinde kendime geldiğim de ilk önce bişey anlamadım. ön cama baktım patlaktı kendi kendime dedim ki kaza yaptık herhalde sonra sağ tarafıma baktım eşim yoktu kafamı iyice kaldırdım başımda bir astsubay birde bayan vardı karım nerede diye sordum ikisi birden iyi dediler sen iyi olacaksın dediler ama ben karımın sesini duymadığım için ona seslenirken bayılmışım tekrar ilk önce beyşehir devlet hastanesine götürdüler onu da yolda giderken kendime geldim hemşireye sordum geldik dedi şimdi inicez ben hala karımı soruyordum iyi dedi tekrar hemşire o sıra hastaneye gelmişiz indirdiler beni acil yazıyordu sonra sol bacağımda bir çivi hissettim acı ile bayılmışım tekrar sonra ki 3 günü hatırlamıyorum kendime gelip hatırladığım anda etrafıma baktım hastanedeyim ameliyat olmuşum bacağım kolum alçıda başım sargıda karımı sordum iyi dediler getirecez yanına dediler. karım gelince rahatladım. doktor eşin iyi ama sen de dedi ve bekledi bir süre iyi olacaksın inşallah dedi
Eşim iyileşti işe başladı bana allah razı olsun iyide baktı şimdi birde 10 aylık oğlum var hayatımda artık ve birde benle beraber olacak iki koltuk deyneği allah'a hamd olsun ki iyiyiz ne ben eşimin ne de eşim benim acımı yaşamadı biraz uzun oldu ama af ola herkese sağlık sıhhat versin rabbim
Eşim iyileşti işe başladı bana allah razı olsun iyide baktı şimdi birde 10 aylık oğlum var hayatımda artık ve birde benle beraber olacak iki koltuk deyneği allah'a hamd olsun ki iyiyiz ne ben eşimin ne de eşim benim acımı yaşamadı biraz uzun oldu ama af ola herkese sağlık sıhhat versin rabbim