Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

25-30 bin tl civarında araç önerebilir misiniz?

turko_10

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
ÖTV indirimli araba alacağım. yaklaşık 2 haftadır araba galerilerini geziyorum. her firma kendi aracını abartılı biçimde anlatıyor. ve bir türlü karar veremiyorum.
4 kişilik bir aile için ötv indirimli hali 25 - 30 bin TL civarında olan, altı yüksek, bagajı geniş, en ekonomik olan (yakıt açısından), dizel veya benzinli en ideal araba hangisidir. ayrıca, farklı illerde araba fiyatı fark edermi.

[FONT=sans-serif]FIORINO PANORAMA 1.3 MJET 75 HP DYNAMIC E4 CL2 benim önereceğim araba sana bu biraz beygir gücü az ama seni asla yolda bırakmaz ben bu arabalara katır diyorum. :)[/FONT]

bencede bende aynıs var 1,300 ama süper 15 ton yük attım banamısın demiyor

dacia duster laurete 1.5 dızel hem ekonomık hemde fıyatı uygun otv sız fıyatı 32.000 tl fılan her galerıde fıyatlar 1000 tl yada 2000 tl fark edıyor arastır oyle al bırde paran fazlaysa nıssan qasgai kia sportiw vb sana o paraya dacıa daha uygun

selocan;
Kullanan arkadaş direk farkları anlamış :D

fiat fiorino
mutlaka gör ve incele,otomatik vitesli,1.3 motor multijet ,otomobil ruhsatlı, arkadaşın dediği gibi katır gibi araba.
otomatik vites,ful+ful , start stop özelliği var, otomobil ruhsatlı, ötv siz 31000 tl ye aldım, süper

Sıfır araç almayı düşünüyorum. Önerileriniz nelerdir?

selam arkadaşlar. tüm islam aleminin ve engelliler biz ailesinin mübarek ramazan bayramanızı kutlarım. ayrıca hayırlı cumalar. Arkadaşlar benim 2008 model albeam vardı 18.000 tl. sattım birazda üstüne koyup tekrar sıfır araç almayı düşünüyorum. bu güne kadar kendi nacizane araştırmalarım sonucu Ford C-max ın fulu değil normal trendi üzerinde kaldım. ama bu benim fikrim. alacağım araçta öncelikle olmazsa olmazı bagaja tekerlekli sandelye sığmalı, bunun hakkında fikri ve görüşleri olan arkadaşlar varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Allaha emanet olun hepiniz...

kazazede;

Hocam ben ötv indirimiyle 36 bin tl dediler full dizel otomatik bunlar bizimi kanıdrmaya çalışıyor anlamadım.

Duster öneririm. Ama biraz beklersen Renault Symbol yerine 2013 de yen bir kasa çıkartacak. Onun full ünü daha uyguna alabilirsin.

bıraz zamanınız varsa 2013 bır cok arcın yenı kasaları cıkacak (golf,audi,leon,clio,)ve bılmedıgım bır kac aracın
clio aralarındakı suphesız en ucuzu olacak kı yenı aracın resımlerınıde gordum gercekten cok ıddaalı bır model
hem aracı boyutunu buyutulmus vede fıyat acısından bır oncekı yıl yanı buyılkı fıyattı ustune cıkılmıyacagı soylenıyo
bır de acelesı olan varsa scoda yetı yı gozden gecırsın

Üst Alt