Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

25 derece skolyoz kalp sıkışması yapar mı?

NARKOZ

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
25 derece skolyozum var sürekli kalbim sıkışıyo acaba sizdede böyle bi rahatsızlık yapıyormu?

Kemikler eğilmeye devam ediyorsa kalbe baskı yapar ve sıkışma olur.
Bende bunu yaşıyordum ama ameliyat olduktan sonra bitti.
Doktora gitmenizi tavsiye ederim.Geçmiş olsun

bilgi verdiğin için teşekkür ederim abla...:)

Gülcan83 arkadaşım skolyoz konusunda bayağı tecrübelrin var galiba. Forumlarda okudum. Bende skolyozum ama bende bu tip durumlar olmuyor. Ama yinede ameliyat olacağım. Düzelmek için

@cigtanes

Cigtanesi ben doğuştan kifoskolyozun ve araştırma meraklısıyım.
Bu konuda yıllardır hem internetten hem de birebir doktorlardan çok bilgi aldım sanırım bu nedenle biraz bilgi sahibi oldum.

Zaten Türkiye de malesef araştırmayı hasta yapmak zorunda,
eğer hasta araştırmazsa çok zor hatta çokta kötü durumlar yaşayabilir.Bunun örnelerini çok gördüm.

Sizede tavsiyem, düzelmek için ameliyat olmak istiyorum demeyin.
Araştırın, doktora gidip ameliyat olursanız/olmazsanır bunun size artısı eksisi ne olur? bunu öğrenin ve çok iyi düşünerek kararınızı verin.

Ameliyat olmakta çok kolay değil bununda birçok zorluğu ve kısıtlaması var sonuçta vücudumuza titanyum/platin/vida takılıyor.....

Çok ama çok iyi düşünün.Sağlıcakla kalın

Gülcan83

Merhaba arkadaşlar Gülcan benim kardeşim pazartesi günü ameliyat oldu skolyoz nedeniyle kaburgalar akciğere baskı uyguladığı için kaburgalarınin bir kısmı kesildi yaklaşık 1 ay kadar yoğun bakımda yatacağı soyleniyor bu durumu yaşayan başka bı arkadaşımız varsa bize bilgi verirse çok seviniriZ
aile olarak biraz tedirginiz

Üst Alt