Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

25 Haziran 2018 öğretmen atamasında atanmayan öğretmenler branş ve puan durumunuz?

70,9 edebiyat. Bu sınavla öğretmen atandığını bilmiyordum. Çalışmadan girdim. Engelli sınavı olmasına rağmen bi hayli yüksek puanlar maşallah. Sağlık olsun diyeceğim de o da yok. Neyse nasip değilmiş.

71.7 Edebiyat. Edebiyata diğer branşlardan fazla kontenjan ayrılması demek ki Edebiyatçıların daha fazla olmasından kaynaklanıyormuş.

Anlamadigim sey su fizik alan min puan 85 kusur kontenjan 10 boyle bir sacmalik olamaz sinif ve türkçe ye neden bu kadar cok alim yapiliyor anlam veremedm kontenjanlara esitlik getirilmesi lazim benmde puanm 77 atanamadm fizikciyim

Kontenjanlara eşitlik getirilmez. Türk dili ve edebiyatı bölümüne fazla kontenjan verilmesinin sebebi malesef açıköğretim fakültesinde bulunması. Türkçe ve sınıf öğretmenliği ise ilkokullardaki ihtiyaçtan ötürü her zaman fazla kontenjan verilir. Ayrıca bu alanların ders saatlerinin fizikten fazla olması da diğer bir sebeptir.

Ben 4 yil fen edebiyat okuyayim zorluklarla bitireyim digeride aciktan okusun niteliksiz ogretmen olsun oh ne ala memleket bilimsiz fiziksiz kimyasiz hic bir yere gelinmez sayisal branslarn kontenjani daha fazla olmalidir...

Physicist

Müfredat böyle. Yetkililere yap sitemini burda duymaz kimse seni. Ben böbrek hastası olarak binbir güçlükle sakaryadan 3.67 ortalamayla 7 yıl önce mezun oldum. Yükseklisans yaptım. Gözlerimdeki hastalık ilerledi artık iyi göremiyorum. Bari öğretmen olayım dedim. Doktora yapmam bu şartlarda zor. Binbir hastalıkla uğraşırken benimle birlikte açıköğretimden mezun olan 45bin edebiyatçıyla uarışıyorum. Sende sitem ediyosun. Biz ne yapalım. Artık her şey çok zor 90 puan alır atanmayı garantile her alan her sınav için mükemmel ol. Sistem böyle.

Lorne21 benim anlatmak istediğim sey ortadaki adaletsizlik gerek bimer gerek cimer her türlü basvuruyu yapiyorum atanmayan engelli ogretmen kalmadi diyorlar acikogretim fakultesinden once biz orgun ogretmenleri atamalari gerekiyor benim tek sitem im bu sizle alakasi yok

Physicist

Farkındayım fakat yapacak bir şey yok. Artık kimleri istihtam etmek ya da kimlere yaranmak adına böyle bir bölümü açıköğretimde açtılar bilmiyorum. Meclis oturumunda chpli bir vekil bu kontenjan 1000e çıkarılsın dediğinde kürsüdeki akpli vekil zaten sayıları o kadar deyip geçiştirdi. Ben ayın 19 unda başvurdum. Memur istanbulda 35 kişi başvurmuş bu kadar az ise atanırsın dedi. Atanamadım. Bir şeyler var da anlamadım.

Engelli öğretmen alımı 2018

Yeniden öğretmen alımı olursa lütfen haber verin...

Öğretmen olan ya da olacak adaylarla tanışmak istiyorum.Ortopedik engeli olan biri için öğretmenlik zor mu,öğrenmek istiyorum.Ve okutman ya da öğretim görevlisi olan biriyle de tanışmak istiyorum.3 yıl ücretli İngilizce öğretmenliği yaptım.Aranızda İngilizce yazışmak isteyen var mı...

Öğretmen olan ya da olacak arkadaşlarla tanışmak istiyorum.Özellikle de İngilizce Öğretmenliği...

Ben atanamadım fen bilimleri öğretmeniyim. 73 puan.

Atayacak ogretmen bulamadik diyordu yine atanamayan cok ve atama sistemindeki kapali kutu belirsizlik branj siralamasi yok kim nereye neyle atandi kimnkac puanla hangi branjla hepsi muammaa

Devamli arayip rahatsiz edin kontajyan bekleyene gore verilmedi diyin 1 kisilik kintenjan la atamami okurki biliniyor kac kisi var alanda ve herkesi atayabilir 2 bin 3 bin mebte devede sinek bike olmaz Atamalarin acik bir sekilde yayinlanmasini isiteyin arkadaslar

2018 EKPSS puan, sıralama ve bölüm anketi. Katılın siz de.
https://docs.google.com/spreadsheets...ZMKYg/htmlview

2018 ekpss puan , sıralama ve mezun olunan bölümlerimizi yazarak bu ankete katılın arkadaşlar. Görüp fikir sahibi olmamız açısından.

Ben de öğretmen atamalarının bu sınavla gerçekleşmediğini düşünerekten bu sınava çalışmadan girdim, dolayısıyla atanamadım. Yeni kabine de Milli Eğitim Bakanı belli olduğunda, atanamayan engelli öğretmenler olarak etkinlikler yapalım, bütün engelli öğretmen arkadaşlarımızın atanması için birlik olalım derim. Bir sonra ki engelli öğretmen atamalarının en kısa sürede ve en yüksek sayıda gerçekleşmesi için hep birlikte mücadele edelim, elbette emeğimizin karşılığını alacağımızı düşünüyorum.

2016 Ekpss (76 puan) temmuz atamasıyla kendi ilime atandim. Resim ogretmeniyim.

pelinsen

Hocam whatsap grubumuz var gelmek istermisiniz atanamayan fen bilgisi ogretmenleri

Lütfen yeni öğretmen alımında beni de haberdar edin.Sınıf Öğretmenliğinden atanan veya atanamayan arkadaşlar var mı?

2016 Ekpss (76 puan) temmuz atamasıyla kendi ilime atandim. Resim ogretmeniyim.

ben 2018 de girdim ekpssye 77,932 aldım.o da yani standart sapma ile oldu yoksa puanım 2016 ya göre 79,660..bu atamada 5 kişi aldılar.maalesef 78,111 le kapattı.resim öğretmeniyim.

Sosyal bilgiler, 3 il tercih ettim.
80 puanla atanamadım.
Alan minimum puanı: 87,81

2016 da 15 kişi almışlardı
ilk defa bu yıl mi sınava girdiniz

Astley bana mı sordun bilmiyorum ama evet ilk defa sınava girdim. Bu yıl kontenjan 15, önceki yıllar daha fazlaymış. Bakanlığın branş bazında sıralama, bölümlere göre kaç kişinin sınava girdiği ve taban puan gibi bilgileri yayınlaması gerek.

Astley

Evet ilk defa bu yıl girdim.5 kişi aldılar :( ikinci atama olur değil mi?

Okul Türü : Meslek Liseleri

Branş : Konaklama ve Seyahat Hizmetleri

2018 Haziran Engelli Öğretmen Atamasında Branşa Verilen Kontenjan Sayısı : Hiç kontenjan verilmedi.

Yaklaşık Konaklama ve Seyahat Hizmetleri Branşı Engelli Öğretmen Adayı Sayısı : 20.

Ben hazırlanırken denemelerde puanım 78-82 arası değişiyordu.standart sapmadan dolayı puanım sınavda 77,932 oldu.ben 5 kişi alınacağını bilseydim napar eder 5 kişinin arasına girerdim.ama yeterli dedim bilemedim maalesef.sanırım 6. sıradaydım.son atanan 78,1 çünkü....bilemedim yeterli zannettim çok üzgünüm...ah ah yetersiz olduğunu bilseydim napar eder kazanırdım!

Seramik teknolojisi ogretmenliginden ? kac kisi var mesela 1 kontenjan verilmis 1 kisi atanmis 1 kontenjan ne abi ya bide diyorlar atayacak ogretmen bulamadik ? Adalet nirde diyor k. Sunal gibi

Demir-çelik

alıntı yapmadığım için yanlış anlaşılma olmuş resim öğretmenliğinden sınava giren arkadaşa sormuştum :)

kbenly

sanırım oluyordu fakat kesin bir bilgim yok sayın hocam umarım kısa zamanda atanırsınız :) ümidinizi kaybetmeyin

Arkadaslar devamli 147 arayin basvuru olustursunlqr bir avuc diyodunuz bizler icin ogretmeni atayamadiniz diyin kontejyan talebinde bulunun

Üst Alt