Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

25 Mart'ta 2022 maaşına başvurdum. Maaş ne zaman alırım?

Bursaspor

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Kalem abla sizin bayağı bilginiz var galiba bu konularla size bir sorum olacak ben mart 25 de başvuru yaptım gelip eve kontrol ettiler ve maaş onaylandı bana haziran 3 gibi Maaşı çeke bileceğimi söylediler e devlet ten baktığımda hala bir bilgi yok maaşla ilgili sadece yardım onaylandı yazıyor nerden çekileceği ne zaman yatacağı bilgi yok bir yardımcı olurmusunuz

Vakfa başvuru tarihi ne? Bursalı

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursaspor e-devlete girip 2022 aylığı le ilgili ekranda yazan bilgileri kimlik bilgilerini saklayarak buraya kopyalar mısın ablası? e-devlette ne yazıyor bir de ben bakayım.

Abla dediğini ben beceremedim şöyle söyliyim yardım durumu devam ediyor diyo ama son ödeme tarihi son ödeme miktarı bunlarda bilgi yok başvuru tarihi 25 mart 2015

Bursaspor başvuru tarihi mart 2015 mi yazıyor? 2017 değil mi?

NOT: bu arada doğum yılını ve rapor oranını da yaz ablası.

Evet abla 25 mart 2015 ilk başvuru 2017de sonuç verdiler nisan 4 1993 abla özür oranı yüzde 50 abla

Bursaspor ablası ta 25 mart 2015 tarihinde yapılan bir başvuru 2 senede sonuçlanmaz. vakıflara geçildiğinden beri en geç 3 ayda süreç sonlanıyor. o yüzden şimdi senle şu ayrıntıları dikkatli konuşalım.

25 Mart 2015'te başvurduktan sonra bu kadar gecikmenin kaynağı ne? neden bu kadar uzun sürdü? detayların hepsini anlat bana lütfen.

ya da sana şöyle sorayım. sen 25 mart 2015'ten sonra yeniden hiç vakfa başvurmadın mı? hiç gitmedin mi?

İlk başvurduğumda rettedildim abla sonra dilekçe yazmamı söylediler bende yazdım dilekçe şimdi cevap verdi sonra evime tekrar kontrole geldiler ve sonra olumlu cevap verdiler

Ben ilk seferde ağır bir şekilde ret alınca kızıp peşine düşmedim sorgulamadım

bu sene işte tekrar başvurdum olumlu cevap geldi ama başka bir bilgi yok

Bursaspor hah tamam şimdi oldu. sen daha önce 25 mart 2015'te başvurmuşsun ve başvurun muhtaç olmaman gerekçesiyle reddedilmiş. bu durumda senin başvuru tarihin 25 mart 2015 değil ablası.
e-devlet'te daima ilk başvuru tarihi yazar. diyelim ki aylık baglandı sana. sonra işe girdin ve aylığın kesildi. sonra tekrar başvurdun ve aylık baglandı. yine e-devlet'te başvuru tarihi olarak 25 mart yazar. oldu mu ablası.

son başvuru tarihin e-devlette yazmaz. pazartesi vakfı arayıp başvuru tarihi olarak hangi tarihi yazdıklarını öğrenip bana söyle. ona göre eline ne kadar geçecek ben de hesap yaparım.
şu durumda işlemlerini yetiştirdiler mi bilemiyorum. eger işlemler yetişmemişse bu haziran'da alamayabilirsin de maaşını. ama sen yine de arada kadar e-devletten bak kontrol et. eger ödeme gözürkürse alırsın. aksi takdirde eylül'e kalır işin.
doğum yılının son rakamı 3 olduğuna göre ödeme gunun 8 haziran perşembe gunu. eger ödeme gorunurse ödemelerini herhangi bir PTT şubesinden 8 haziran Perşembe gunu çekebilirsin.
ödeme gorunmuyorsa haziran dönem maaşı + varsa birikmiş paran + eylül dönem maaşı hepsini birden 8 eylül'de alırsın.

Anladım ablam çok sağol yorduk senide hakkını helal et ben yarın vakfı ararım öğrenirim tekrar sağol

Kalem abla bugün aradım vakıfı bana
2017 mayıs 25 de kabul edildiğini söyledi maaşın Haziran ayına ait ödeme olmadığını yatırılmadığını söylüyor ama bana haziran 3 de çekersin demişlerdi

Bursaspor senin bradaki tüm mesajların şu başlığa taşındı: https://www.engelliler.biz/forum/20...2-maasina-basvurdum-maas-ne-zaman-alirim.html

oradan devam edelim ablası. senle işimiz uzayacak biraz. ama buraya yazmışken şunu söyleyim. ben sana vakfa son başvuru tarihini öğren dedim. onlar sana onaylandığı tarihi söylemiş. onay tarihine göre ne kadar alacagını hesaplayamam. bana başvuru tarihin lazım. bu arada haziran'ın 3'nde ödeme yok, sana yanlış cevap vermiş kim demişse.

artık buraya yazma. linke tıkla oraya yaz, kendi başlığından devam edelim.

Peki abla şimdi ben haziranda çekemiyecekmiyim maaşı

Bursaspor vakıftan sana eylül'de çekeceksin demişlerse doğru demişlerdir. haziran'a yetişmemiş işlemlerin demek ki. ayrıca 3 haziran'da ödeme olmaz. bunu kim demişse sana, yanlış demiş.
vakfa başvuru tarihi olarak hangi tarihi yazmışlar öğren dedim ama vakıf sana onay tarihini söylemiş. buyuk ihtimalle onay tarihini başvuru tarihi olarak hesaplamışlardır. bu durumda eylül'de haziran dönem aylığını ve eylül dönem aylığını birlikte alırsın ablası.

NOT: e-devlette ödemen gorunmuyorsa eylül'de alırsın tüm ödemelerini.

Abla bugün aradım bilgi vermediler ve bu ay ödeme gözükmüyor senin de değin gibi yetişmedi ama benim anlamadığım dalga geçer gibi iş neden yapıyorlarda haziran 3de çekersin diyor kaymakamlıkta ki görevliler neyse ben eylül ayında mı maaş çekecem sadece peki maaş kaç para bunuda bilmiyorum

Bursaspor ablası 1 temmuz'dan sonra 2022 aylıkları zamlanacak ve miktarları değiecek. en geç temmuzun ilk haftasında 2022 aylıklarının miktarlarını yayınlarım.
sen eylül'de,
haziran dönem maaşı + eylül dönem maaşını birlikte alacaksın.

temmuzun ilk haftasında alacağım miktarı buradan sana hesaplarım oldu mu?
bu arada rapor oranını da yaz buraya.

Rapor oranım yüzde 50 benim ilgilendiğin için çok sağol abla Allah razı olsun

Kalem abla ben Vakıfbanktan muhtaç aylığı alıyordum 601 tl ve bu ay bu maaş kesildi. 3 aylık maaş bağlandığı için bu iki maaşın bir birine ne gibi dokunağı varki vakıflar bu aylığımı kesti

Rapor oranım yüzde 50 benim ilgilendiğin için çok sağo

İki maaşı alamazsın, geliri olmayanlara verilir o aylık

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursaspor 2022 aylığı alırken vakıflar genel müdürlüğü tarafından ödenen muhtaçlık maaşıı alamazsın ablası. muhtaçlık maaşının kesilmesi yasaldır.
hafta içinde memur katsayısı yeniden düzenlenecek. memur katsayısı düzenlemesi yapılır yapılmaz 2022 aylık miktarlarını hesaplayı yayınlayacağım. rapor oranın yüzde elliymiş. bu hafta içi, eylül'de ne kadar alacagını sana hesaplar yazarım ablası.

Bursaspor evet zamlı miktarlar belli oldu ablası:)
ne kadar alacağını hesaplamak için önceki mesajlarına baktım aylık başvuru tarihini göremedim. aylık başvuru tarihi olarak 25 mart 2015 demiştin biliyorsun. onun olmayacağını söylemiştim. aylık kesildikten sonra sen tekrar başvuru yapmışsın o da kabul edilmemiş. daha sonra dilekçe vermişsin ve başvurun alınmış. vs vs.
önceki mesajlarından çıkardıgım sonuç senin haziran 2017'den önce maaşın onaylanmış. ben de bu durumda haziran ve eylül dönemi maaşlarının toplamını hesapladım. eylül'de sana toplam olarak 2241,51 TL ödeme yapılacak kesin olarak.
ama bu miktar aylık başlangıç tarihine göre artabilir.
eger mayıs ayında başvurduysan (aylık başlangıç tarihin 1 haziran olur) yukarda yazdığım miktarda alacaksın.
eger nisan ayında başvurduysan (aylık başlangıç tarihin 1 mayıs olur) yukarıdaki hesaba 353,21 TL daha eklenecektir.

Özetle, eline kesin olarak 2241, 51 TL geçecek. ama bu miktar aylık başlangıç tarihine göre artabilecektir. aylık başvuru tarihini kesin olarak bilseydim net bir rakam yazabilirdim.

Üst Alt