Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

25 ocak genel kurmay başkanlığı engelli personel alım sınavına girecek var mı?

eygayli

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
25 ocaktaki genel kurmay başkanlığı engelli personel alım sınavına girecek var mı?
:confused::confused::confused::confused::confused:

25 ocakta yapılacak sınav arayıp söylediler
ben girecektim ama orman olacağı için girmiycem
girecek olanlara başarılar :)

Ne zaman oldu baş vurular nasıl girecez bu sınava bilgisi olan baş cevap yazsı lütfen

ben de tam sitem edecektim konu açtım ilgi yok diye demek iki kişi girioz 3kişi alınacak

antalyalı.07;
geçti artık inş başka sefere inş:D:D:D

Sınava başvuran herkesin buraya üye olduğunu zannetmiyorum.

ama nedense kaz<aananlar bi şekilde üye olup ben kazandım dio

bende gireceğim tercihide malatya yaptım. hayırlısı bakalım

ne tercihi yaaaaaa bize nie yaptırmadıla4r

valla gatada başvuru sırasında bana il tercihi yaptırdılar sınav gazi ordu evinde ama iş Ankara dışı dediler bende malatyayı tercih ettim

murat-t;

genel kurmay bu ülkede sadece aNKARADA VE GENEL KURMAYA 3 ÖNLİSANS ALINACAK BEDNDE ORDU EVİNDE GRECEM:eek:

ben ön lisans değilim lise mezunuyum ve atama olursa Malatya ya olacak -ki kazanacağımı hiç sanmıyorum

genel kurmay başkanlığınd an aradılar belgelerin aslını istediler ve internetten yapacakmışım ama genl kurmayın sitesinde yok ben napacağım şi,mdi

28 şubat seni kimse aramadımı sadece benimi aradılar yani

Benim kapıma gelip "bilgilerin eksik" diyerek tamamlamamı istemişlerdi.
Nedenini soruncada "iş başvurusu yapmışsın ondan" demişlerdi.
şimdilik bir ses seda yok:confused:

ÖZÜRLÜ MEMUR ALIMI SINAV SONUÇ LİSTESİ

[FONT=Verdana]Kazanan toplam aday sayısı (asil ve yedek): 37[/FONT] [FONT=Verdana]Sıralanmış detaylı aday listelerini görmek için ilgili ünvanın üzerine tıklayınız.[/FONT]

Listelerde kimlikleri asil ve yedek olarak belirlenen adaylardan istenilen belgeler şunlardır :
  1. Nüfus Cüzdanı aslı ve fotokopisi,
  2. 2 adet vesikalık fotoğraf (erkek adaylar için bıyıksız ve kravatlı) .
Asil ve yedek olarak belirlenen adaylar, sağlık kurulu raporu için 24 Şubat 2011 tarihinde saat 10:00 - 14:00 arasında istenilen belgelerle Gazi Orduevi Müdürlüğünde (Atatürk Orman Çiftliği Söğütözü/Ankara) bulunacaklardır.
DereceÜnvanıTahsiliKadro10[FONT=Verdana]EVRAK KAYIT MEMURU[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]Meslek Lisesi / 2 Y.Y.O.[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]3[/SIZE][/FONT]13[FONT=Verdana]EVRAK KAYIT MEMURU[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]Lise[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]2[/SIZE][/FONT]10[FONT=Verdana]ÖZLÜK HAKLARI MEMURU[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]Meslek Lisesi / 2 Y.Y.O.[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]3[/SIZE][/FONT]13[FONT=Verdana]ÖZLÜK HAKLARI MEMURU[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]Lise[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]2[/SIZE][/FONT]10[FONT=Verdana]MUHASEBE MEMURU[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]Meslek Lisesi / 2 Y.Y.O.[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]3[/SIZE][/FONT]13[FONT=Verdana]MUHASEBE MEMURU[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]Lise[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]2[/SIZE][/FONT]10[FONT=Verdana]TIBBİ SEKRETER[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]2 Y.Y.O.[/SIZE][/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]3[/SIZE][/FONT]12[FONT=Verdana]TIBBİ SEKRETER[/FONT][FONT=Verdana][SIZE=1]Meslek Lisesi[/SIZE][/FONT]

Atanan 3 arkadaş işe başlamazsa sırayla 1. yedek sonra 2. yedek daha sonrada 3. yedek işe başlar biraz zor ama umudunu yitirme genede

ben zeka özürlüyüm arkadaşlar ve epilepsi hastasıyım ama yüzde 40 50 özürüm ama calışmak birşeyler yapmak istiyorum ve yaparımda işe girmek istiyorum nertelere başvurmamlazım ama okumam yok kpps sınavı diyorlar biz zaten özürlüyüz sınavdan ne anlarız beni bilgilendirirmisiniz

Şevket kardeş.
Kpss kamu memurlugu içindir. İllaki senınde yapabılcegın bır iş vardır. İş kura başvur fakat onlarında en azından ilk öğretim diploması isticeklerini sanıyorum.
Bence işten önce durumun müsait ise açıktan ilköğretimi falan bitirmeye çalış veya Yaşını bilmiyorum fakat Sana en yakın REHBERLIK ARAŞTIRMA MERKEZINE git orda sana yardımcı olurlar gerekırse özel eğitim verirler. İlk önce diploma almanda fayda var

bu sınavda kadro açığı çok noölacak?mesela 12tıbbi sekreter alınacak 3 kişi, grmiş

Üst Alt