Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
%25 oranındaki sağlık kurulu raporum bana herhangi bir konuda fayda sağlar mı?
kelebek ben psikolojik tedavi görüyorum.%25 lik raporu ortepediden aldım.aynı hastanenin psikyatriş doktoru oran vermedi çüğnkü tedaviyi başka hastanede görüyorum.bu raporla psikyatriden rapor alıp ikisi birleşirmi.
bilemiyorumda ilaç bedelinden muaf raporumda bipolar duygulanım bozukluğu f 31 alkol bağımlılık sendromu f 10 yazıyo mart 24 te kontrolüm var.bunları benim için araştırıp ne oranda rapor alabileceğimi bana bildirirmisin teşekkür ederim.
bu hastalıklar ne manaya geliyor ve sakatlık oranına göre % kaç oran verilkmesi gerekir
E. Psikoaktif Madde Kullanımına Bağlı Ruhsal Ve Davranışsal Bozukluklar (duygulanım bozukluğu, bağımlılık sendromu, alkol ve madde kullanımına bağlı psikotik bozukluk -alkol halusinozisi, alkol paranoyası-)
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen 20
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen 35
arkadaşlar vergi indiriminden yararlanmak için kç gün ssk lıolmak gerekiyor 1 mart itibari ile ssk lıyım.şu an iş yerinden nasıl bir evrk alıp defterdarlığa gidsecem...teşekkür ederi,m.