Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%25 oranındaki sağlık kurulu raporum bana herhangi bir konuda fayda sağlar mı?

dev adam

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
% 25 oranındaki sağlık kurulu raporum bana herhangi bir konuda fayda sağlarmı bir işime yararmı.teşekkür ederim..

Maalesef %40 ve üzeri raporunuzun olması gerekir..

kelebek ben psikolojik tedavi görüyorum.%25 lik raporu ortepediden aldım.aynı hastanenin psikyatriş doktoru oran vermedi çüğnkü tedaviyi başka hastanede görüyorum.bu raporla psikyatriden rapor alıp ikisi birleşirmi.

Tabii ki psikolojik rahatsızlıklardan oran alınıyor. Ancak bu rahatsızlığına ve boyutuna bağlı.

bilemiyorumda ilaç bedelinden muaf raporumda bipolar duygulanım bozukluğu f 31 alkol bağımlılık sendromu f 10 yazıyo mart 24 te kontrolüm var.bunları benim için araştırıp ne oranda rapor alabileceğimi bana bildirirmisin teşekkür ederim.:)

bu hastalıklar ne manaya geliyor ve sakatlık oranına göre % kaç oran verilkmesi gerekir

sakatlık oranı cetveli 'ne göre;

E. Psikoaktif Madde Kullanımına Bağlı Ruhsal Ve Davranışsal Bozukluklar (duygulanım bozukluğu, bağımlılık sendromu, alkol ve madde kullanımına bağlı psikotik bozukluk -alkol halusinozisi, alkol paranoyası-)

1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen 0
2-Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen 20
3-Tedavi ile işlevselliği düzelmeyen 35

oran verilmektedir.

teşekkür ederim

arkadaşlar vergi indiriminden yararlanmak için kç gün ssk lıolmak gerekiyor 1 mart itibari ile ssk lıyım.şu an iş yerinden nasıl bir evrk alıp defterdarlığa gidsecem...teşekkür ederi,m.

Üst Alt