Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%25 sınır zeka ile EKPSS'ye hangi kategoride gireceğim?

lord24

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben 2024 sınavına gireceğim.
Noroloji 46 Ruh Sağlığı ve Hastalıkaları %25 sınır zeka (IQ:79) oranım var
Sınava zihinselden mi gireceğim
Aile bakanlığında bunlar yazıyor;
Zihinsel Engelliler Sınavı uygulanacaktır.( Mental Retardasyon (MR), IQ dereceleri, düşük zeka, IQ donuk zeka, sınırda zeka vb. zihinsel ifadeler içeren tanısı yazılı adaylar girecektir.

Arkada zihinsel tiki var

Başka işaretli yer var mi sadece zihinsel mi işaretli

Zıhınselden girersin bi ara raporunla aile sosyal hizmetler müdürlüğüne git orada kimlere sor sınav zamanı onlar hangisine gireceğini belirliyor sonucu da burda Paylaş baskalarida faydalansin.

Aile bakanlığına tel açtım 16:30'da doğru dediler.

Telefonu boşver raporunu al git göster bence sen zihinsel den girersin raporunda o işaretli sonuçta emin olmak için git raporunu göster bence

Başlığa göre bakacak olursak SINIRDA ZEKA ise "ZİHİNSEL GRUBU" ndan katılması gerekecektir NOKTA.

teşekkürler cevap için sağolasın

Ekpss Hakkında

Arkdaşalar merhabalar lise arkdaşım ekpss ile atandı hizmetli olarak sınava zihinselden girdi.

Son düzenleme:
Ekpss Sınırda Mental Kapasite Zihinsel

Arkadaşlar IQ:79 sınır zeka , %25 zihinsel engelli raporu verdiler. 2021 yılında Ekpss ile atandım. Sınava zihinsel kategorisinden girdim . Bunda bir yanlışlık var mı ?
Aile bakanlığında şöyle yazıyor:

Zihinsel Engelliler Sınavı uygulanacaktır.( Mental Retardasyon (MR), IQ dereceleri, düşük zeka, IQ donuk zeka, sınırda zeka vb. zihinsel ifadeler içeren tanısı yazılı adaylar girecektir.

Sıkıntı tok için rahat olsun. Bu arada hangi unvanda atanmışsınız?

arkadaşlar ıq:79 sınır zeka , %25 zihinsel engelli raporu verdiler. 2021 yılında ekpss ile atandım. Sınava zihinsel kategorisinden girdim . Bunda bir yanlışlık var mı ?
Aile bakanlığında şöyle yazıyor:

Zihinsel engelliler sınavı uygulanacaktır.( mental retardasyon (mr), ıq dereceleri, düşük zeka, ıq donuk zeka, sınırda zeka vb. Zihinsel ifadeler içeren tanısı yazılı adaylar girecektir.

doğrusu bu olacaktır zaten.

lord24 Seni burda yanlış olan bir şey olduğunu düşündüren şey nedir.
Senin söylediklerine göre ekpss kılavuzunda yazan şeylerle raporun uyuşuyor.

Allah razı olsun cevaplarınız için bilmiyorum içimde bir kuşku var aynı zamanda cp hastasıyım cp hastalarına genel den giriyor hem sınır zeka hem cp hastasıyım cimerden başvuru yaptım olumsuz bir durum yok dediler birde buraya yazayım dedim

lord24 rahat ol bak her yerden sorun yok cevabı almışsın hassasiyet göstermen güzel keşke zihinselden girmemesi gereken ama ösym memurun hatası yüzünden giren ve atanan ama bu duruma yanlış olduğunu bildiği halde ses çıkarmayan kişilerde gösterse kul hakkıdır gerçekten atanması gerekenler atanamıyor onlar yüzünden.

Arkadaşlar ben bu yıl atandım çok şükür. Sınava IQ:79 sınır zeka gerekçesiyle zihinsel alanından girdim. Arkadaşlar bana sürekli vesvese geliyor. Ya kul hakkı yediysem ya atamam yanlış mı diye araştırdığım kadarıyla atamam doğru ama sürekli sıkıntı basıyor aslında sınırda zekalıyım belirtiler var hissediyorum kendimde ama sosyal hayatımda kimse zihinsel olduğumu bilmiyor arkadaşlar içim rahat olmalı mı düşünceniz nedir?

Abi şöyle ben bazen sinir zekalı olduğumu hissediyorum konuşmada felan ama beni akrabalarıma eş dosta sorsanız Emirhan böyle bir durumda diye kimse inanmaz hatta sahte rapor diye düşünürler yani anlatmak istediğimi anlattım mi nilmiyom ama doktor yanlışlıkla verdiyse raporu ama ben hafiften olsa hissediyorum nu durumda olduğumu

lord24

Sınırda zeka raporda teşşiziniz varsa zihinsel den gireceksiniz

Ekpss Atama Şüphesi

Arkdaşlar selam. Hemen şöyle özet geçeyim. Ben bu yıl atandım . Zihinsel gruptan girdim. IQ:79 SINIRDA MENTAL KAPASİTE ve s.palsi raporum var. ama sürekli bana vesvese geliyor. KUL HAKKI yedimmi diye. Aslında bakarsanız heryerden araştırma yaptım kendimce aile bakanlığı sitesinde sınır zekalılar zihinsel gruptan sınava girer diyor. Cimere de yazdım atama doğru dediler. ama bende hala bir huzursuzluk var . Aslında bakarsanız benim tanıdıklarım benim zihinsel olduğumu söylesem gülerler . Bana sorcak olursanız hafif hisssediyorum çabuk unutuyorum ama küçüklüğümle ilgili herşeyi bilirim sınıfa en son okumaya ben geçmiştim. Sonraki yıllarda hiç zorlanmadım okul hayatımda ve bu beni şüpheye düşürüyor. acaba doktor yanlış rapor mu verdi diye ama çok prof bir doktordu. Asla sahte raporda almadım çok şükür. Ama diyorum ya hep bir huzursuzluk sizce ne yapmalıyım.

lord24 bu konuda daha öncede konu açtın herkes sorun yok hakkın olmayan bir şey yapmamışın rahat ol dedi başka yerlerde aynı şeyi söylemiş bu vesveseye bırakmalısın artık.
Eğer bunu aşamıyorsan psikiyatriste gidip anksiyete tedavisi görmen gerekebilir.

ben atanmak için sınav çalışıyorum. aklımda olan birşey var. O da fakirlerin benim kazancım üstünde hakları var. Benim arzum Denizli de pasvak aş evi var. Orada aylık düzenli yemek bağışı yapmak. İçimde olan arzu bu. İnşallah gerçekleştiririm. Sende bu tarz hayır işinde bulunabilirsin mesela

Üst Alt