Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

25 Şubat'ta vergi indirimi başvuru yaptık. Sonucu ne zaman gelir?

halil demir

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
vergi indirimi için devlet hastanesinden rapor aldım 25 şubatta maliye salık kuruluna gönderdik diyor ama rapor hala gelmedi sorduğumuz da ise 2012 kasımda gidenler gelmedi diye cevap alıyoruz 30 mart 2013 resmi gazeteyi
söylediğimizde böyle bir yetki verilmedi deniliyor acaba ne yapmam gerek kaç ay daha beklerim

Maliye Bakanlığı
Gelir İdaresi Başkanlığı
Merkez Sağlık Kurulu
Ankara

0312 415 32 06 ara sor bence

yukarıdaaki numaradan ulasamazsanız bir de bu numarayı deneyin :0312 312 27 71................

telefonlara bakan yok,cevap alamıyoruz...benimki de şubat ayında gitti.vergi dairesi bu ay şubat ayının raporlarını değerlendirecekler diyorlar.

08.01.2013 tarihinde Sağlık Kurulu Raporu çıktı (1 nüshasını bana verdiler) ama daha Ankaradan çalıştığım kuruma onay yazısı gelmedi nasıl araştırabilirim. bilgilendirirseniz sevinirim.. Teşekkürler.

ya arkadaslar..ulasabıldıgınız bır telefon numarası varmı

Arkadaşlar bir şey daha sormak istiyorum..diyelim sakatlık indirimi onaylandı..evrağı subat ta verdık hazıran sonuc geldı dıyelım.aradakı suredekı ındrımlerı nasıl alabılırız?yada ılk basvuruldugu suredenmı gecerlı olur..yoksa onaylandıgı sureden ıtıbarenmı gecerlı olur ındırımımız?

labrador;
bu numarayı aramayın bosuna bu numara baska bır bolum.

Üst Alt