Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%25 ve hareket ettirici aksam ibareli raporla araç alabilecek miyim?

suskun62

Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
2
ötvli araç alabilmek için hastaneye başvurdum yeni rapor için

benim normal yüzdem 50-60 arasıydı hep.

ötv li araç için oran yüzde 25 yazılmış

açıklamayada "SADECE HAREKET ETTİRİCİ AKSAMDA ÖZEL TERTİBATLI ARAÇ KULLANMASI GEREKİR." yazılmış

şimdi araç alabiliyormuyum bu raporla

vergi dairesine sordum arkadaşlar. rapor oranının bir öneminin olmadığını söyledi. dolayısıyla alabileceğimi söyledi.

Tertibatlı araç alabilmek için yeni rapor aldım, araba almak için ehliyetime yeni kodların işlenmesi gerekiyor

il sağlık müdürlüğüne gitmem gerekiyor, istanbul için nereye gitmem gerekiyor acaba ?

birde sağlık ocağı, devlet hastanesi - il sağlık müdürlüğüne sevkmi almam gerekiyor yoksa direkt raporumla gidebilir miyim?

Merhaba, %50-60 arası rapor dediğiniz engelli sağlık kurulu raporu diye algılıyorum. Ötv için ise %25 demişsiniz. Ötv için aldığınız rapor diğer raporlarınızı iptal etmiştir bilginiz olsun. Ortopedik sıkıntılarda ötv için oranın önemi olmamakla birlikte; ehliyet ve sağlık kurulu raporunuza göre işlem yapılıyor. Ehliyet için sağlık ocağı, devlet hastanesi ve il sağlık doğru sıralamadır.

Üst Alt