Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

25 yıllık kamu çalışanıyım. Emekli olabilir miyim?

seldazirhli

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Her iki kulağımda 65 db.işitme kaybı var.3.dereceden engelli raporu için gerekli %40 lık oranı karşılar mı.kamu kurumunda 25 yıl 4 ay lık hizmetim var.inşaat mühendisiyim.1994 yolında göreve başladığım için 51 yaşım dolmadan emekli olamıyorum.3.derecen engelli şartlarını sağlamam halinde emekli olabilirmiyim.normal emeklilikten farkı olur mu

Son düzenleme:
Raporu alabilirseniz, emekli olabilirsiniz ve sgk lı çalışmaya SGDP olarak devam edebilirsiniz. Alacağınız ücret sigorta priminize yaşınıza gün sayınıza vs vs vs göre değişiklik gösterir.

az daha bekle normal emekli ol bence %40 dan engel durumundan emekli olursan süründürürler sürekli kontrol muayenesi vs. uğraşırsın normal emekli ol

seldazirhli

belli bi süresi yok sgk paşamız ne zaman kafasına eserse çağırıyo insanları rapor yenilemelerini istiyo. ancak arkadaşın dediğine katılmıyorum çünkü sizin rahatsızlıgınız düzelme gösterecek bi rahatsızlık değil anladıgım kadarıyla o yüzden sıkıntı olmaz. sadece şöyle bir risk var gün geçtikçe hastalıklarını oranını güncelleye güncelleye oranları çok aşağı çektiler. atıyorum bugün 40 alırsınız 5 sene sonra güncellerlerse 36 alırsınız gibi.

sağlığı çalışmaya elverişli olup emekliliğe de 3-4 yıl gibi kalanlara ben de normal emekliliği tafsiye ederim şahsen,kontrol dü bilmem neydi ile uğraşıp sinir hastası olmaya değmez bence!!

Üst Alt