Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2500 - 3000 TL arası en iyi akülü tekerlekli sandalye hangisi?

tılafsınlı

Aktif Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
0
bi arkadaşım akülü sandalye alacak bana sordu ben size soruyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekküler :rolleyes:

Burada önemli olan şey arkadaşının akülü sandalyeyi hangi koşullarda kullanacağı...
Ne sıklıklar kullanacak? Günde kaç km yol alacak?
Daha çok evde mi dış mekanda mı kullanacak?
Dış mekandaysa yol durumu nasıl; asfalt mı yoksa taşlık mı. Yokuş mu yoksa düz mü?
Katlanabilir özellikli olması şart mı? Yani aracın arkasına koyup taşınması önemli bir kriter mi?

Akülü tekerlekli sandalye marka, model ve fiyat seçenekleri için bakıp bir değerlendirme yapabilirsin: Akülü Tekerlekli Sandalye | Akülü Tekerlekli Sandalye & Akülü Sandalye & Akülü Engelli Arac | Tekerlekli Sandalye| Akülü Tekerlekli Sandalye

kendisi bakkal kasabada yaşıyor genelde dışarda kullaır herhalde

akülü arcı nerde kullanırsa kullansın,aracın önce aküleri jel olması lazım,skoteer araç terc,h ederse,üzerinde 80 amper markası ortapedia olan aracı ben 3000 tly verbilirim...bu fiyatada hiçbir yerden bulamaz,..05075354334...
aracıda görmek isteyen c.tesi günü sakatlar derneği istanbul şubesinin verceği piknikte,kayabaşında görebilir.

Üst Alt