Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

25000-30000TL arası dizel araç tavsiyeleriniz?

Konular
15
Reaksiyonlar
0
Mrb. arkadaşlar ÖTV indirimli araç almak istiyorum. 25.000 - 30.000TL arası bütçem var. Önerileriniz nelerdir acaba Dizel olursa iyi olur. Tşkler.

Dacia' nın dizelleri hiçde fena değil bir Dacia bayesine gittmeni tavsiye ederim kardeş.......

25 -30 bin bütçem var dediğinize göre sizin almak istediğiniz araç 40 - 45 bin tl civarında olması lazım. ( 0 km ) düz vites mi otomatik mi istiyorsunuz bunu belirtmemişsiniz. ünlü markaları araştırdım fakat 50 bin tl'nin altında dizel araba yok. bir tek fiat punto var peşin 45 bin tl. ama o da düz vites. 2. el arıyorsanız 2005 - 2006 model dizel otomatik vites toyota corolla bulabilirsiniz.

dacia sandero alınabilir 40 bin tl. ancak otomatik değil. klima yok.

merhaba,
4-5 bin tl daha çıkarsan.reno clio 2014 önerim.ister otomatik.istersen düz vites al.ikisinde de yokuş kalkış desteği var.
araç on numara herşey var.

yeni-renault-clio-2014-2.jpg

manuel viteste olur şuan kullandığım araç manuel zaten fiat'ları sevmiyorum ama reno olabilir. clio fena durmuyor.
tşkler.

bende alacam ama dizel tavsiye etmem dizel arac cok masracli olur satarken pirim yapmaz birde dizel arac kapida yatmayacak yoksa cok cabuk arza verir durmadan dinlenmeden yol gidecek benzinden sasma

dizel arac 100 km ye geldiginde ardik son saybi siz olursunuz

keremöz;

doğru söylüyonda benzin 5 tlyi aştı gidiyor. benzli araca lpg bağlatıyorsun bir alışveriş merkezine vs. gidiyorsun otoparka giremiyorsun. bide araç beyinlisi vay haline lpg bağlatınca dizel ondan dolayı cazip geliyor.

max.40000tl satışlı dızel araba yok .en az 45000-50000.oda otvsız 30000-35000e gelır.

koseharun27;

lpg'li araçların alışveriş merkezlerinin otoparkına girmesi ile ilgili bir çalışma vardı acaba yürürlüğe girdi mi bilmiyorum.

daci duster 4x2 al babalar gibi gezersin rahat rahat

Üst Alt