Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

26 bin TL değerinde otomobil önerilerinizi bekliyorum..?

cepuah1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar. 19 yaşındayım ve H sınfıı ehliyetimi yeni aldım. Sol dizüstü ampüte, yüzde 53 oranında engelim var. Bütçem en fazla 26 bine göre en uygun performans,kalite,görünüm ve yakıtla ilgili arabalar hakkında bilgi almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.. Teşekkür Ederim.

otomatik vites fiat panda almanı öneririm hem şık hem az yakar ... bi arkadaşımda vardı çok memnundu ama ameliyat olmak için sattı arabasını ...

benım de ilgimi polo çekti ilk anda focusun dizel otomatiğini bulamadım alacağım arabayla üniversiteye okuluma gidip gelmeyi düsünüyorum beni ekonomik olarak zorlamıcak ideal tipte bir araba arıyorum

peki iç hacim olarak c3-polo ikilisinden hangisini önerirsiniz

26 bin tl ye otomatik en uygun alabileceğin araba seat ibiza 1.2 dsg polo otomatik 29 bine gelir focus daha da pahalı fiat punto gücü az panda çok küçük

arkadaşım dayanıklık istiyorsan ve otomatik vides alacaksan ilk önce triptonik viteslerden uzak dur arza yapığı zaman triptonik vitesin tamiri tam otomatik vitese göre 2 kat fazla pahalı ondan dolayı alacağın araba tam otomatik vites olmasına dikkat et. Benim sana önereceğim araba Honda civic konfor ve dayanıklık konusunda çok iyi kolay kolay sanayiye uğramazsın ve otomatik vites arabalarda mercedes ten sonra en iyi tam otomatik vitese sahiptir. Honda civic yada Honda Jazz bakmadan araba alma derim. Şimdiden araban hayırlı olsun iyi günler

honda jazz

ben kullanıyorum çokda memnunum ötv siz 26 000 e almıtım 2011 yılında ama ortalama o fiyat aralıgında yine .. diger araçlarla aynı kategoriye bile sokulamaz...

arada 2 bin küsur aşağı veya yukarı oynayabilir problem olmaz da. İbiza hiç düşünmedim onunla da ilgileneceğim opel corsayı da araştıracağım fakat honda civic'in dizel ve otomatiği yok ve honda civicler gerçekten pahalı geldi bana yeni dizel otomatikler piyasaya sürülcekmiş onlar da sanırım pahalı olur otomatik + dizel olunca fiyatlar uçuyor en uygunu bulmaya çalışıyorum

Honda Jazz CVT vites diyor CVT lerde tam otomatik değil , otomatikleştirilmiş düz vites değil mi ?

1.3 benzinli otomatik toyota yaris 38.ooo civarı indirimli ortalama senn dediğin fiyata gelir
ş.içi 6.3 lt/100 km
---

Danua;
arabalar hakkında hiçbir bilgim yok önerilerinizden birseyler çıkarmaya çalışıyorum araştırıyorum

redkikt;
6.3 lt/100 km benzinli iyi midir kötü müdür dediğim gibi bilgim yok, daha aşağısı var mıdır?

Arkadasim ozellikle alman arabalarina yonelmeni tavsiye ederim polo saglam arabadir bu devirde paranizin kiymetini bilin belki uç kurus pahalidir ama her turlu memnun kalirsin .

Satarken ikinci el değerini de dikkate almak gerekirse Polo makul bir seçim ancak yılda 15 Bin Km yi geçeceğini öngörüyorsan dizel araç alman daha makul bir hal alıyor ancak Polo'nun dizel otomatiğini alman için bütçeni birazcık zorlaman gerekiyor...

Üst Alt