Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%26 raporumla İşkur'a kayıt yaptırabilir miyim?

canmemo

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Ben 2012 gözümdeki karetakonus hastalığı nedeniyle askerlik yapamaz raporu aldım ve hastaneye engelli raporu almak için başvurdum ve bana yüzde 26 rapor verdiler bununla işkura kayıt olabilirmiyin yada bu rapor bir işe yararmı cevablarınızı bekliyorum

% 40 altındaki raporla hiç bir şey yapamazsınız. Yasal olarak engelli kabul edilmiyorsunuz.

Sivilde iş bulamamak

Selamlar ben 2012 yılında askerde göz rahatsızlığı keratakonus, ,miyop , astigmat nedeniyle askerlik raporu aldım
Akabinde engelli raporu almak için hastaneye başvurdum ban yüzde yirmi altı engelli raporu verdiler maalesef oda hiç bir işe
Yaramıyor ve sivilde zor iş buluyoruz bu engelli raporu almak için ne yapmam lazım bir fikir veren olursa sevinirim teşekkürler

Engel raporu almak için engellige neden olacak hastalığın olmadı gerekiyor demekki verilen oran senin rahatsızlığının hafif derecede.sen engelli raporun heves etme rabbim den hayırlısını dile elin kolun organların sağlam ne güzel.mevcut hastalıklarına verilen oranı düşük görüyorsan bulunduğun ilin hastanesine bireysel olarak randevu alıp engrlli raporunu müracaat edersin ilgili bölümlerden muayene olur raporunu guncellersin

Üst Alt