Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

27-35 bin TL arası sıfır araç tavsiyeniz hangisi olabilir?

Çapa63

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar ben sağbacağımdan engelliyim. H.sınıfı ehliyetim ve % 50 raporum var. Otomatik vitesli sıfıraraç almak istiyorum, alacağım aracın özelikleri ise (27 ile 35 bin lira arası ÖTV-MTV düşülmüş, Dizel olmalı, Sedan tipiolmalı,) araçları olan arkadaşlarıntecrübelerine ihtiyacım var. Yukarıda bahsettiğim engellilere en uygun otomatikvitesli arabalarda en çok tercih edilen araç hangisi “marka olarak” kullananherkes fikirlerini yazarsa memnun olurum.Saygılarımla
Not. Bir sakıncası yoksa e-mail adresime de mesaj atabilirsiniz.
mparlak7063@hotmail.com

hem 1.6 hem otomatik aslında fazlaca bi seçeneğin yok gibi sanırım reno fluence falan bakman lazım fordda otomatik yok audi var a3 1.6 çok pahalı linea desen ondada yok otomatik.

merhaba arkadaşım sana 27 ile 35 arası araçlar söyleyim hyundai i20 hyundai i 30 dizel otomatik hyundai accent blue dizel otomatik benim yakınım i 30 dizel otomatik aldı cok memmun tavsiye ederim bende accent blue aldım dizel ama manuel cok güzel 6 vites 128 beygir araba cok seri ve piyasa bayıgı tutulan sekment dir tavsiye ederim...

Hyundai Accent Blue Hem Parçası ucuz,Hem Hesaplı,Her yönden Artısı var

5 civarı daha koy ford al bence

Bence biraz bekle 1.6 dizel honda cıvıc geliyor ona bir bak derim.onun dışında opellere bak

ford satarken de kolaylıktır ama

otomatik vitesi araştır ilk önce sonra sorun cıkart mayacak hangisi ona bak.. Sonuç olarak hondaya geleceksin lpg düşün mazotlu otomatik honda yok .. Aynı sorunlardan bende geçtim iki secenek kalıyor geriye honda ve reno otomatik te sorun cıkarmayan honda benzinli ben jazz aldım bu cuma teslimedilecek.. Alah sana yardımcı olsun çok uykusuz ve sancılı geceler seni bekliyor..

Arkadaşlar vermiş olduğunuz bilgiler için teşekür ederim. Aynen belirttiğiniz gibi uykusuz geceler, ve sancılı bir süreç beni bekliyor. İnşallah hayırlısı olur. Peki Fiat Fiorino Panorama'yı "Binek-Otomobil" yani otomatik olan aracı tavsiye edermisiniz?
Şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ediyorum.

Dizel ve sedan olarak hyundai accent blue 32000tl veya skoda octavi 36500tl en boş donanımlı araç fiyatları , konfor yakıt ve güvenlık bakımından skoda almanı tavsiye ederim.

Damdan düşen gelsin demiş ya adam.. yada bekara karıboşamak kolay demiş
fikir vermek kolay fakat yapmak zor cebinden 30 bin tl cıkacaksa uykusuz kalırsın

forsa;

Beyim önce google honda cıvıc dizel yaz bakalım var mı? yok mu? yakında gelecek diyoruz,adamlar üretti ve oto show da sergiledi 1.6 dizel 120 bg yakında geliyor

Hocam yanlis anlama bey olamadim daha ayrica seni rencide etmek degil maksadim ben araci kendi gözüm ile inceledim hata icinede bindim otomatigi yok evelki yazimada baka bilirsiniz otamatik otomatik

üniversiteden strateji yünetim uzmanları hocalarımız toyota korollanın felsefesinden çok bahsediyorlar(yenilik ve gelişimden) ama bence biraz bekle elektirikli arabalar bi çıksın derim

forsa;

damdan düşme konusuna ayrıca girelim ama 30 000 karşılığı bir araba evin önüne gelecekse bu kayıp değilki
ayrıca eger bu 30000 uyku kaçıracak kadar değerli ise neden araba alınsın cepte dursun daha iyi değilmi

Bakış açısı tabi dogru söylüyorsun.. Yada şanzıman yüzünden yolda kalmak 30 bin veripte

aslında kısa yazmıştım ama uzatacagım şikayet var com a bir bakın dsg ve edc arızaları diye en az 4 bin ençok 15 bin tl ye varıyor arızaların parası 30 40 tl araca para vericem 3 sene bitimi arıza vericek araçparasının yarısını şanzımana vereceksin. . elektrikli arçların aküleri ve dolumları hakında biraz araştıma yapın bakalım nerelere geleceksiniz..
Zaten hayat bize zor amacım kimseyi rencide etmek degil Cemil kardeş hakını hellal et zamanında çok faydanı gördüm.. Bizim sitedeki enbüyük anlam kargaşalıgı %90 ların otomatik olmayan araç almaları %90 dan aşagısınında otomatik vitesli kullanması ..Doktorlardan rapor alarak araba alıyoruz.. Devlet diyorki resmen ayagınızı yerden kesmek için araba almanıza yardım ediyoruz.. milet %40 vergi verir ken biz vermiyoruz herkesin gözü bizde kalıyor tabi bu işin başka boyutu .. Sorun cıkart mayacak araç arayın cıkarsada ucuza haledeceginiz araçlar bulun..Vergiler le ayakta duran bir ülkede yaşıyoruz saglam insanların zoruna ilaki gidiyordur..

bende tümünü borççla araba almayı düşünüyorum. 25.000 civarı banka ile 3 yıl geri ödemeli bana 30000 e geliyor aetı elden alınan paralarile toplamda kapıya teslim bi araç için 35000 tl gözden cıkardım. ama bana ötv indiriminden sonra firma tarafından verilen fiyatın 30000 i geçmemesi lazımki bunun kaskosu tertibatı v.s. var. bi çok firmayı gzdim. citroen c elysee 1.6 otomatik exlsve alcaktım tipi yerinde sedan ve aile arabası idi. raporda sorun çıkınca sorunda şu: özürlü sağlık kurulu raporu yazmıyormus raporumda sağlık kurlu raporu yazıyormuş. bu sebepten dolayı. itiraz süresi v.s. yeniden rapor için hastane heyet derken bıktım. o aracı iptal ettirdim. şimdi yenile raporumu aldım. ama ne istek ne arzu kaldı. geceelerin uykusuzlugu gerçekten doğru çok rüyama firma dolandım. cok araba sürdüm.. rezalet bi durum yani. şimdi 29.500 -30000 tl chevrolet cruze 1.6 otomatik hb. orta donanımda bi araç aklımda ama yoruldum yaa. neyse hayırlısı inş.

bende 2013 fulence 1.5 ecd aldım biraz pahalı ama araba özellikle engelliler için ideal 100km de şehiriçi 5 lt yakıyor ve dizel

üstat kaça aldınız ne kadar maliyeti oldu size.

Arkadaşlar; Araba almak için en uygun zaman ihtiyacımız olduğu zamandır. Ayrıca biz engellilerin en azından yani hiç yoktan iyidir diyerek sorun çıkarmayacak bir aracımızın olması şarttır. Talep artışı devam ettiği sürece de yeni yeni model ve yeni versiyonlarda araçlar tabi ki üretilecektir. Bunları beklersek iyi yada normal bir araç sahibi olamıyacağız.Biz engelliler için araç tercihi, markadan çok bizim kullanabileceğimiz, 1,6 ve 1,6 motorun altında, otomatik ve en önemlisi BÜTÇEMİZE göre olan araçlara yönelik tercihimizi yapacağız. Bazı markaların araçları sorunsuz ve taş gibidir. Diğerleri o kadar iyi değildir. Bu gibi bir anlayış artık geride kalmıştır. Biz engelliler Tüketici olarak ihtiyacımız olan sınıfı belirlemeliyiz ve o sınıfta bütçemizin yettiği en uygun arabayı almalıyız. Böyle bir tercih, bizim için uzun vadede en kârlı ve en makul tercih olacaktır. Saygılarımla

honda cıvıc derim arkadaşım ben de almayı düşünüyorum fiorino da kasa degişikligi olabilir

Bütçenizi birkaç bin zorlayabilirseniz kesinlikle yeni gelecek olan Skoda Octavia 1.6 TDI DSG çok uygun bir seçenek biraz daha makul fiyatıyla eğer dizelde otomatik şanzıman seçeneği gelecek ise (ki sanırım gelecek) bir alt segmentte olan Skoda Rapid 1.6 TDI DSG yede bakabilirsiniz, inceledim gayet uygun ve geniş bir araç... Yakında gelecek olan Seat Toledo'yuda soruşturabilirsiniz...

İlaveten, DSG şanzımanlar ile ilgili endişelerinizde haklısınız ancak özellikle piyasada sorunlarla adını duyuran 7 ileri kuru tip DSG şanzımanlar son yıllarda üretim bandında bir çok defa revizyona uğradı (yazılımla birlikte kavrama ve mekatronik üniteleri geliştirildi) son dönem çıkanlar arıza konusunda oldukça yol aldılar. Şahsen ben bir kaç yıl önceki kadar endişe etmeden bir DSG araç tercih etmekte tereddüt etmezdim ancak buna rağmen +2 yıl garanti paketini yapabiliyorsam sıfır alırken hediye ettirir yahut satın alırdım.

selam arkadaşlar
benimde raporum %47 ve bunun %8 ortepediden sağ ayak bileğimde kısıtlılık var bu raporu araç alımında kullanmam mümkünmüdür acaba ?

SiyahPelerinliAdam;

seat ibiza 1.2 dsg şanzıman alınabilcek bi araçmıdır dsg 1.2 motorda yeterli olur mu?

Üst Alt