Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

27 Ocak 2022 tarihinde memur maaş farkları yatacakmış

Descartes

Aktif Üye
Konular
100
Reaksiyonlar
353
700 lira civarı bir meblağ...Konuyla ilgisi olanların bilgisi olsun diye paylaştım.

kişinin aldığı maaşa göre değişir ama 700 lira dan fazla olur çünkü %2,5'luk farkı da alacağız

perseküsyon

Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim. Seninle aynı hastalığı paylaşıyorum. Allah hepimize, tüm engelli memur arkadaşlarımıza aldığımız maaşları güle güle harcamayı nasip etsin. İnşallah mutlu mutlu emekli olduğumuz günleri de görürüz. İnşallah emekli ikramiyesi aldığımız günleri de görürüz.

Bu düzenlemede evde bakımdada değişim olurmu?memur zammına göre tutar belirlenmişti yanlış değilsem

Ali_Gs
Aynen %2,5 'luk fark da var. İlave bilgi için teşekkürler..

erbin
Yorumunuz için ben de teşekkür ederim. Temennilerinizin hepsine katılıyorum. Daha güzel günler göreceğiz inşallah...

kutup yıldız
Tam emin değilim. Bilen arkadaşlar cevaplarsa daha faydalı olur...

4150 ₺ Aralık maaşım.
Ben ne kadar fark alırım.

Ssk emeklileride alacakmi bu maas farkini

azad21 memur lar eve memur emeklileri dul yetim alan annesi babasından maaş alanlar alcak bizler sgk lı oldumuz icin almıcaz anneni yada babası memur emeklisi ise anne babasından maaş alanlar iyi oku .

Konuyla ilgili olduğu için yeni başlık açmak istemedim buraya yazdım. Mart ayının maaşı yattı. Ama maaşlar neden böyle dengesiz ? Her ay biraz daha azalmış. Sizde de böyle mi? MEB Hizmetli Kadrosu.

Ezw7rN.jpg

Üst Alt