Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Konu daha önce açıldı mı veya soruldu mu bilgim yok biraz bakındım ama göremedim açıldıysa özür diliyorum.
28 Ekim 2016 öğleden sonra memurlara yarım gün tatil mi yoksa sadece öğrenciler için mi geçerli?
"Madde 1 - 1923 yılında Cumhuriyetin ilan edildiği 29 Ekim günü Ulusal Bayramdır.
Türkiye'nin içinde ve dışında Devlet adına yalnız bugün tören yapılır.
Bayram 28 Ekim günü saat 13.00'ten itibaren başlar ve 29 Ekim günü devam eder."
Bu maddeye göre, 28 Ekim saat 13:00'ten itibaren resmi tatil başlamakta olup, bu tatil 29 Ekim günü boyunca devam edecektir.
ALLAHA sonsuz şükürler olsun kamu ne güzelmiş ömrüm boyunca ilk defa 28 ekim tatil oldu benim için özelde 29 ekimde bile çalıştırıyordu vicdansızlar hemde ekstra ücret vermeden
NaftalinKokusu Yönetici kadrosunda hangi pozisyondasın davetsiz Aynen kamudan önce çalıştığım yerde dini bayram resmi bayram demeden piyango kime vurursa çalıştırıyorlardı.
muzy1 ihale çok zor ama bu ilçede ihale yapmayı bilen 1 kişi var bende onun yanındayım resmen kalifiye eleman gibi bütün ilçedeki okullar bu bayana yalvarıyor .. çok zor ama işi öğrendiğimde kalifiye eleman olucam resmen
ElifD yok yahu yaparsın öğretildikten sonra, ama sıkıntılı iş, sen okulda olduğun için zaten öğretirler ve her türlü sende o iş NaftalinKokusu valla kalifiye eleman olmuyorsun sana kitliyolar o işi öle düşün ama ne olur kendini şöle motive edersin, işi bilen adam olduğun için rahat olursun her konuda, ben 1 buçuk senede şunu öğrendim , sırf çay içme diye bi bölüm var mesela bunların hepsi kadrolu , işleri sadece çay içmek ,)) sen çalışırken bazılarının yayması biraz moralini bozabilir, ama zamanla takmıosun
muzy1 onlar yayarsa bende yayarım başkan öyle bir şey yok benim ihtiyacım yok en olmadı döver söver çeker giderim onları da rahat ettirmem yani öyle eyvallah yok ben çalışıcam onlar durucak peehh