Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

%28 rapor ile ötv'siz araç alabilir miyim?

Oguzcan542

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhabalar bugun heyet karşısına çıktım ve raporum elime ulaştı %28 rapor aldım herhangi bir fiziksel özrüm yok uzun süreli yürümede sıkıntılı olduğu yazılmış, bazı arkadaşlar %28 oranla araç almış. Bende bir danışmak istedim bu mümkün müdür? Cevaplarınız için teşekkürler.

Arac alabılmenız için. Aracı kullandıgınız uzuvlardan fızıksel sakatlıgınız olması lazım. Ortepedık. Baska turlu alamazsınız bu oran ile.

daha da açayım :) ötv indiriminden faydalanabilmeniz için özür oranınızın asgari yüzde 90 olması yahut kullandığınız araçta probleminize göre herhangi bir mekanik tertibat olması gerekli.aksi takdirde alamazsınız.

Peki otomatik araç kullanır ibaresi ekletilir ise bu durum geçerli mi?

Ve bu arada engel grubu ortopedik olarak işaretlenmiş raporda, aklımı karıştıran bu olaydı zaten.

Oguzcan542

Aklın boşuna karışmasın.. Elin ayağın sağlam ise vermezler.. Otomatik sadece sol ayağında sakatlığı olanlar için veriyorlar

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt