Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 28 rapor verdiler. Şeker ve kolesterolü ekletsem oran yükselir mi?

ergun ergun

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
vergi indirimine başvurdum 28 rapor aldım 10 kroner kapl 20 hiper tansiyon sonuç %28
şimdi birde şeker çıktı kolestrol hapı kullanıyorum yeniden başvuru yapsam sadece dahileyedenmi girmem gerekiyor yoksa hepsine tekrarmı başvurmam gerekiyor %40 alırmıyım

[FONT=sans-serif]Şeker için:
1- Diabetes mellitus:[/FONT]

[FONT=sans-serif]a- Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus:% 20[/FONT]
[FONT=sans-serif]b- Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen, ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus:% 30[/FONT]
[FONT=sans-serif]c- Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus:% 40

Kolesterol için oran verilmiyor genellikle ama % 10'a kadar alanlar da var. Elbette şansınızı deneyebilirsiniz ama göreceğiniz üzere rahatsızlığınızın boyutları da önemli.

[/FONT]

Yukarıdaki oranlara diabetin eklenmesi yeterlidir.
Oran %42 yapar.

Üst Alt