Buca seyfi demrsoy hastanesine özürlü raporu için başvurdum yüzde kaç rapor verilir
Merhaba 2 gün önce İzmir buca seyfi demirsoy hastanesine rapor için başvurdum bütün heyet doktorlarını gezdim formumda yazan ibareler şunlar
dahiliye HT %10
Behçet hastalığı? dermotoli ye sevk etti
dermotoloji Hasta görüldü oral mukazoda aft lezyon saptandı genital ülser gövdede alfaifom lezyonlar mevcut hasta imuran kortizon ve kolsişin tedavisi almaktadır ancak tedavi tepecik eğitim hastanesinde romatoloji bölümünde başlamış olup hastanın tedaviye dirençli olup olmadığı değerlendirilemedi hastanın mevcut tedavi ile 1ay takibi ve daha sonra tekrardan muayenesi önerildi
Noroloji Sağlam
Genel cerrahi safra kesesi yok
Göz Sağlam
KBB odimetri testine gönderdi (gürültülü alanda çalıştığımdan az duyu kaybı var )
Fizik tedavi Sol el başparmakta agenezi ortopedi görüşü uygundur ortopediye gönderdi
Ortopedi Sol el başparmak boy amputasyonu yapılmış tablo 2.7 e göre %23 maluliyet yaratır. sol el 2. parmak mcp eklem loveseti s(20-0-40 derece)sol el 2. parmak pil eklem lovezeti s(10-10-40 derece)tablo 2.4 göre pip eklem için %4 mcp eklem hareket kısıtlığı içinde %4 malulliyet yaratır
Psikiyatri Depresyon belirtileri nedeni ile tedavi görüyor depresyon tedavisinden yarar görür
Sonuç olarak 1 ay bekleyeceğim sakatlık özürlük tablosuna göre
behçet hastalığı için dermotoloji aşağıdaki oranların birtanesini vermesi gerekiyor buna göre ben %40 geçebilirmiyim birde vergi indirimi için kullanabilirmiyim bu raporu oranım düşürülürmü
[SIZE=3][FONT=Calibri]Behçethastalığı
[/FONT][/SIZE][FONT=Calibri][SIZE=3]1-Tedavialtında hafif ve orta derecede mukokutanöz Behçet hastalığı 10[/SIZE][/FONT][SIZE=3][FONT=Calibri]
2-Tedaviyedirençli şiddetli mukokutanöz Behçet hastalığı 20[/FONT][/SIZE]