Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2900 TL aylık gelir ile erken emeklilikte ne kadar maaş alınır?

cana yakın

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
ortalama 2900 TL aylık geliri ile vergi indirimiyle erken emeklilikte yaklaşık ne kadar maaş bağlanır? maaş hesaplama siteleri olsun ve diğer forumdaki bağlanmış maaş örnekleri olsun inceledim ama yinede bir sonuca varamadım.bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim....

Aşağıdaki bilgiler çerçevesinde sana vereceğimiz cevap zaten senin için farketmeyeceğinden bir öenmi olmadığı gibi söylemeyeceğiz..

Gerçek Adıne farkeder
Üyelik Tarihi14.09-2012
Son GirişBugünSaat00:12
Yaşadığı Yersöylemem
Mesaj1

ama benim bu bilgiye ihtiyacım var..

bir cevap bekliyorum..

ben bir cevap bekliyom

cana yakın siteye doğru düzgün üye bile olmamışsın birilerinden cevap bekliyorsun adın bölümünde ne fark eder yaşadığın yer söylemem senin emekliliğinde probleminde bizi ilgilendirmez git ne fark edere sor...

2900 diyorsun ama iş yeri böylemi gösteriyor eminsen de sürekli böyle yüksekmi ödendi genel ortalama baz alınır öyleyse hep tavansa 1400 civarı bence

Engeliniz nedir. Vergi indirim hakkınız var mı? Bizler genelde engelli emekliliği ile ilgili bilgiye sahibiz...

s.s.k maaş hesaplamasında ortalama net aylık gelir 2900 tl görünüyor.yüzde 60 vergi indirimi var.buna göre ne kadar maaş bağlanır.

bir cevap bekliyorum.

burada bazı arkadaşlar her nedense konuyla ilgili durumlarla ilgili düşüncelerini dile getirmişler.neden bu kadar tepkide bulundular anlamadım ama bu sitede sizler harici profillerdeki kişilere takılmayan sadece konuyla ilgili yardımcı olacak insanların olduğuda aşikar. ebruli ve aşikar arkadaşlar sizin bilginiz kendinize kalsın ..

Eski Tam Aylık79,59 YTL
Eski Kısmi Aylık0,71 YTL

2000 yılı öncesi

Yeni Tam Aylık754,33 YTL
Yeni Kısmı Aylık492,35 YTL

2000 yılı 2008 arası

2008 sonrası
Tam Aylık897,64 YTL
Kısmı Aylık303,71 YTL

hesağladığım zaman bu çıkıyor.buna göre ne kadar emekli maaşı alabilirim.....

dönemlerin toplamı maaşı veriiyor kuralına göre ben hepsinin toplamınımı almalıyım

Bakın emekli maaşı aldığınız maaşa göre hesaplanmaz ssk ya yatan primleriniz çok önemli tavan-taban uygulaması var. ilk işe girişten itibaren bugüne kadar olan ssk prim ödeme toplamı nedir.

Ben sadece tahminde bulunuyorum emekli maaşınız 1700 tl dan az olmaz diyorum .

3921 prim günü ile emekli olan kişiye bağlanan 1232 TL maaş normal mi?

bir arkadaşım 216000 tl toplam ssk primi ve 3921 günle yüzde elli vergi indirimi ile emekli oldu.Bağlanan maaş 1232 tl.sizce bu bağlanan maaş normalmi bilgi verirseniz çok sevinirim.

ben anlamadım hesaplamada hata olabilirmi bilmiyorum.

salih bey siz araştırdınızmı doğruluğunu ?

arkadaşım, sizce az mı çokmu anlayamadımm :) 3921 rakamının pek önemi yok ..önemli olan yatırılan primin miktarı ... taban olsaydı asgari ücret yani 900 ü geçemzdi tavan olsaydı 2500 yakın yani arasını sen doldur işte :)

ben az olduğunu düşünüyorum .1600 gibi bağlanması gerekmezmiydi.

216000 tl prime ve 3921 e göre

erdal 216000 tl prim ve 3921 güne göre sence normalmi maaş 1232 tl

officer dediği gibi 1700TL altında bağlanmaması gerekir.

slm benim elimde %90 ağır engelli raporum var sgk girip 2005 .9.23 pirim günüm 2714 pirimlerimiz aldığımız maaş üzerinden yatıyor şuan 1020 tl maaş alıyorum vergi indirimi aldım ama daha işleme girmedi şuanda benden istenilen 10yıl şuan 16ayım kaldı 10yıla tamamlanam için 10yılı tamamlanmadan emekli olsam nekadar maaş alırım

cana yakın;

aylık netınızmı 2900 yoksa brutmu

Üst Alt