Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

% 3 - 4 işitme kaybımı nasıl düzeltebilirim..?

messiugur

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben futbolcuyum yıllardır futbolcuyum.Fakat Hafif Bir doğuştan işitmem varmış yani ben %97 fazla duyuyormuşum.Geri kalan %3 veya %4 işitme kaybımı nasıl düzeltebilirim??Sizde Bana yardımcı olursanız milli futbolcu olup vatanımı temsil etmek istiyorum..Allah herkezin hastalığına Şifa versin.Teşekkürler

% 3-4 kayıp değildir, bu tür kayıplar normal duyan insanlarda da var...

kaybınız çok hafif derecede işitme kaybı bile sayılmaz...

fısıltıları bile iki söylemede duyuyor olmalısınız... :)

antioksidana katiliyorum
ayrica o kadarcik isitme kaybi diye kendinize tasa cikarmamanizi tavsiye ediyorum bi insana 40 kere duymuyorsun denince o sagir olur ha duysada:) kulaklarinizin kiymetini bilin koruyun isitme kaybi sporda engel degil bunuda dikkate alin size basarilart diliyorum

shukufe

yanlız doktor bana futbol oynayamassın kafana darbe almaman gerekio dedi...Bende bunlara karşı Yıkılmadım hep dik durdum.Petr Cech ve Ali Tandoğanın taktığı kasklardan takmak istiyorum fakat yurt dışında satılıo acaba fenerium gibi mağazalarda bulabilirmiyim...Cevaplarınız İçin teşekkür ediyorum...

futbolcu olacaksınız ve kafanıza darbe almayacaksınız.. bu mümkün mü?
kask ne kadar işe yarar bilmiyorum o raporunuzla lisans çıkarabileceğinizi sanmıyorum..
en iyisi futbol harici bir işle ilgilenmenizi tavsiye ederim..

Üst Alt