Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. alımlarda ortaöğrenim puanı kaça kadar düşer?

MUHAYBİR

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 3. Alımlarda ortaöğrenim puanı kaç puana kadar düşer

Teknik hizmetlerin ve Sağlık hizmetleri sınıfı alım sayısına bağlı olarak 60 puanın altına düşme ihtimali yüksek. Tabi O.Öğrt. düzeyinde açılacak kontenjan sayısının da önemi fazla, toplamında bütün eğitim düzeylerinde 2500 kontenjan olacak, bunun önceki tercihlerde olduğu gibi ters köşe 400-500 kontenjan verilirse O.Öğrt. th, sh, sınıfları harici 82-83 puan civarı kalır, olur da 1200 civarı O.Öğrt. düzeyi kontenjan verilirse 78-79 larda olabilir yüksek ihtimal tahminlerim. Puanlarınız bölümünüz ve ilk girdiğinizde sınav başarı sıranızı yazarsanız az çok tahmin de bulunabilirim. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Merhaba ben 2016 ekpss den 82.70... puan aldım genel ortalama sıram 1735 di ama aradan 2 tercih geçti ve malesef atanamadın şimdi dufum nedir sizce 3. Atama için... brans bazında sıralama buvionusa etkilimidir alan yok dal yok duz lise acık ögretim mezunuyum cevabınızı bekliyorum ....

Ortaöğretim hizmetli puanı kaça düşer

Orta öğretim hanı kaça düşerizmetli pu

arkadaşlar kusura bakmayın tek tek şuan için hesaplama yapamayacağım, lakin şu fikri vermek isterim size farklı bir konuda da yazdım 2016 ekpss sınavından aldığınız puan başarı sıranız 3000 ve altı ise şimdiden hayırlı olsun.

suskun_selman

Bu nasıl olicak peki benim 2016 sinav basari sıram 1735 ve memurluk istiyorum hayırlısıyla ama puanim krtikte dite dusunuyorum ve alan yok dal yok isaretliyorum bieans bazinda atananlar dahim edilmesin diyorum siralamam 12 oluyor yani umudum var ama baska bi yandan bir arkadas tazdi tm ckislilar yada turkce matematik diyelim onlarin hesaplamsla bnde isaretledim misal tm ckisli olmus gibi siralamam 170 e cikti bunu denemek icin yaptim

Memurluk ile ilgili olarak net bişey söylemek zaten mümkün değil, 2016 ekpss ile iki tercih alım yapıldı ve eğer uğraşırım dersen net sıralaman çıkarmak için onlarda senden yüksek puan alanları toplayarak çıkan sonucu 1735. sıralamandan çıkart şuanki net sıralaman ortaya çıkar daha sonra ona göre bi değerlendirme yapalım. Eğer illada ben bir an önce devlete bünyesinde kurumunda çalışmak istiyorum dersen ilk tercihlerinde 1101 sadece erkek olan hizmetli kadrosunda cezaevlerini tercihine mutlaka ekle inşallah gelecektir. Fatih75

@suskun_selman

Tam olarak hesaplanmiyor ama cnku bende 2 tercih sonrasi atannlarin puan listesi var misal ankara 40 kisi almis taban puan 78 tavan puan 90 ama bunlarin kaci beni gecerek almis dersek ortalama biseyler soylemek lazim oda kesin degi diyelimki 20 si fecmis 20 si gecememis boyle boyle hesaplarim var bu konuda da duaundum ama net bi sonuc bualamadim ama yklasik 300 kisi falam cardir onumde diye dusunuyorum ama bu 100 del olabilir dedigim gibi arada kac kisi var onu bilmiyorum

Birde hizmetli kadrolainda nasıl bir calisma var cezaevlerinde veya hizmetli olarak basliyip memurluk alabiliyomuyuz biliyormusunuz ilerleyen zamanda birdd aradki maaş farklari nedir cunku her olasiligi dusunmek zoeundayiz kurulu duzeni biralcaksin e gittigin yerde aldiginla gecinmek var mesela isfanbula baya alim var ama fel gorki istanbuldaki arkadaslar oeayi yazsa saha guzel degilmi sartlar zor gecim kolay degil bilen arkadaslar varsa cevap verirseniz sevinirim

cezaevlerinde rahat edersin, aslına bakarsan nereye hangi kuruma gidersen git üstler ve kendi kişiliğin önemlidir. hizmetli olupta memur gibi çalışan tanıdık arkadaşlar var, hizmetli ile memur arasında aşağı yukarı 100-200 lira fark olur tahminimce. Ya nasip de kalbi Allah'tan ayrı bırakma gerisine he de tercihini yap.
@Fatih75

Memurluk gelir hayırlı olsun.

yav ne kadar kötü bu kadar çok engelli ataması yapılıyor bi türlü erimiyor kuyruklar

Üst Alt