Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde ne gibi etkinlikler yapılabilir?

özgetombak

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde ne gibi etkinlikler yapılabilir?

Resim-el sanatları sergisi, hatta maddi bir destek için bunların bir kısmı satışa sunulabilir. Dans,halk oyunları, müzik, skeçler, şiir- yazı gibi ne tür yetenekler varsa bunlardan oluşturulan gösteriler. Fotoğraf sunumu olabilir projektör yardımıyla. Yılın ailesi, annesi gibi bir seçim tanıtılabilir. El broşürleri hazırlanıp dağıtılabilir katılanlara.

Yazmış olduğunuz etkinliklerin yanında şayet farkındalık yaratmak ve dikkat çekmek isteniyorsa, İstanbul'da kalabalık bir meydanda yada bir avm'de engellilere karşı toplumun bakışını irdeleyen gizli çekimler yapılabilir. Ve sonrasında bu videolar sosyal medyada yayınlanabilir. Ana haberlere bile çıkabilir.

yürüyüş düzenlenebilir bence toplumun engelli algısındaki yanlışların aşılmasıyla ilgili etraf tanıdık falan olsa ilgi çekecek insanlar çağrılabilir ama tabi bunu yapmak biraz zor ...

ŞU 3 aralık dünya engelliler günü haftası vs vs ne saçma şey bence bir insan günle değil yapılan icraatlerle anılmalı ve o insanlarında toplumun bir parçası olduğunu her an hergün bilinmeli bence ne öyle 3 aralık dünya engelliler günü ymüş müş ne olcak şimdi o gün ne değişecek engellilerin olan sorunları mı çözülecek engelliler daha rafah bir hayat yaşamayamı başlayacak herzamanki gibi torbalar dolusu laf lar konuşulacak demet demet vaatler verilecek ertesi günü ise he o kim he yok ben tanımıyorum o insanları edasında herkez kaldığı yerden engellilere karşı vurdum duymaz yaşamlarına geri dönecekler nedenebilirki biz engellilerde bence iş yok en azından o gün şöyle gümbür gümbür sesimizi duyursak insanlardan ve devletten beklentilerimizi tam olarak anlatabilsek ama nerdeeeeee neyse herkez memnun e herkezin çoğunluğun memnun olduğu birşeye de çomak sokmayayım çalsın davullar siz bana bakmayın :)

ankarada çankaya beledıyesi yapacak galiba ..

ankarada gidecek olan var mi ?

arkadaşlar çok teşekkür ederim canlı manken yürüyüş ve işaret diliyle şarkı söyleyeceğiz

özgetombak;

nerde ? çankaya beledıyesi mi ankara büyük şehir mi ?

bir kaç haber kanalında 45 saniyelik reklam. saçmalık ötesi bir şey

Üst Alt