Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 Aralık Dünya Özürlüler Günü'nde idari izin hakkını kullanmak için ne yapmak gerek?

didemankaralı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 3 aralıkta engelli çalışanlara idari izin veren 2002 yılında yayınlanan genelge halen geçerlimi yoksa yeni veya başka bir genelge varmı?

bunu sormam daki neden; burda da yayınlanan 2002 tarihli genelgeye dayanarak 3 aralıkta izin alıcaz, bu geçersizse orta kalmayalım işi sağlama alalım diye soruyorum

genelgeyi amirine gösterip idari izin almak istediğini belirteceksin onlarda sana izin verecek

arkadaşım sorun izin almada değil eğer bu 2002/58 sayılı genelgeden sonra yeni bir genelge yayınlanmışsa ondan haberimiz yok oyüzden bu konuyu açtım. çünkü engelliler derneği başkanı olan bir zaatımühterem bu tür özel günlerde sadece kutlama programı ve etkinliklerde görev yapan veya görev alan memurlar izinlidir diyor. burada kafamız karışıyor. yeni bir genelgemi yayınlandı! çünkü izne dayanak göstereceğimiz genelge 2002 de yayınlanmıştı ve üzerinden 10 yıl geçmiş! terettütte kalıyorum. çünkü amirimle pek geçinemiyorum, bir gün izinli olucam diye açık vermeyim:D

Valla ben genelgeye baktım 2002/58 genelgesi hala duruyor yani idari izinli sayılıyoruz o gün amirinle papaz olmazsın bildiğim kadarıyla :) Ben Aday memur olduğum halde geçen 3 Aralık tarihinde izin almıştım. O genelge değişse bile biz engelliler lehine değişiklik yapılmıştır o kadar.

tabiki ya bana geçen sene mayıs ayında geldi o genelgeyi alıp amirine gidip böyle böyle diyeceksin izin alacaksın ki zaten verirler

Didem hanım genelge yürürlükte bi sıkıntı yok ancak MEB de görevliyseniz amirlerin geneli sıkıntılı vermek istemiyorlar ama bi kere nasıl alıştırırsanız öyle gider.Size kolay gelsin.

Özel bir şirkette çalışıyorum. Geçen sene bir gün önceden 3 Aralık'ta izinli olduğuma dair mail almıştım. Bu sene de öyle olur diye tahmin ediyorum ve ona göre de plan yapıyorum. Çünkü pazartesiye denk geliyor bu sene ve de çok iyi oluyor... :)

Üst Alt