Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 Aralık engelliler günü engelli memurlara tatil mi?

3-Ulusal düzeyde kabul edilen 10-16 Mayıs Sakatlar Haftasının ilk günü ile 3 Aralık Dünya Özürlüler Gününde, özürlülere yönelik faaliyet gösteren Konfederasyon, bağlı federasyonlar ve derneklerin kamu görevlisi olan yönetim kurulu üyeleri ile kamuda görev yapan tüm özürlüler idari izinli sayılacaktır

Ya arkadaş 1 günlük izni bile çok mu görüyorlar bize? Başka bir engelli arkadaş müdür yardımcısına sormuş, o da "izinlisiniz" demiş. Ben de o yüzden yarın gitmeyeceğim..

İşiniz var mis gibi memur olmuşsunuz işten kaytarmak için türlü bahaneler arıyorsunuz. Hele ki millet açlıktan işsizlikten kırılırken gerçekten ayıp.

Engelliler günü resmi değil, tatili idari tatilidir yani çalıştığınız müdürlüğü'nüzün kararına kalınmış bir durumdur, benim çalıştığım kurum yıllardır vermiyor, keyfe kader gelmezsen birşey diyemiyorlar ama olumsuz bir davranış sergi anısı kaldımı peşini bırakmazlar

Üst Alt