Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 Aralık Engelliler Günü Nedeniyle çalışan memurlara izin var mı?

NETBUS

Üye
Konular
58
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 3 aralık engelliler günü nedeniyle çalışan memurlara bu yıl izin var mı?

bu yıl 3 aralık pazar gününe denk geliyor ancak normalde 3 Aralık Dünya Engelliler günü münasebetiyle tüm çalışan Engelliler İDARİ İZİNLİ sayılırlar.

artık seneye 2018 - aralık ayında idari izin kullanırsınız, bu senede tatil işte pazar günü ;)

3 Aralık Muhabbeti ne bilen var mı ?

Kamu ve Özel sektör engelli kadrosundaki kişiler idari izinli mi oluyor ? dilekçe vs vermemiz gerekiyor mu ?(özelde) İzin vermesse hakkımızı arayabilirmiyiz ?

Pazar gününe denk geldiğine eminmisiniz bir kontrol edin isterseniz

Aynen pazartesi bende sağlık bakanlığında çalışanım o gün acil servisten nöbet yazılmış maalesef

@[FONT=sans-serif]canfeda20
Pazar denilen mesajlar geçen yılın mesajları :)

[/FONT]

Aynen ya hiç fark etmemişim ama gerrçi benim için pek değişen birşey yok biz sağlıkçıları pek etkilemiyor bu tür izinler

3 aralık dünya engelliler günü

3 aralık 2018 dünya engelliler gününde kamuda çalışanlar izinlimidir? Ilgili genelgeyi paylaşmanızı rica ediyorum. Ivedi.

İnsan Kaynaklarından az önce gelen telefona göre haftaya pazartesi 3 Aralık Engelliler Günü dolayısıyla izinliymişim.

özellerde pek uygulanmıyor sanırım.

"3 Aralık 2002 tarihli ve 2002/58 sayılı Başbakanlık Genelgesinin 3'üncü maddesi gereğince; 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, engelli kamu görevlileri idari izinli sayılacaktır."

mrb arkadaşlar 3 aralık 2019 salı yA geliyor 2002/58 genelge den başka güncel bir bildiri varmı elinizde...
StratoS kardeş bu çok eski güncelleme olmamış mı hiç

çalıştığınız kurumda idareye-personel işlerine haber verin sorun çıkacağını sanmıyorum. Sorun çıkarırlarsa Genelgeyi gösterirsiniz. Özel sektörde uygulama nasıl tam bilmiyorum.

Örnek Dilekçe olarak yazabilirsiniz

Genelge uyarınca 3 Aralık 2019 Salı günü idari izinli olacağım hususunu bilgilerinize arz ederim.

Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü
Sayı : B.02.0.PPG.0.12-320-20515 03 ARALIK 2002
GENELGE- 2002/58
"3- Ulusal düzeyde kabul edilen 10-16 Mayıs Engelliler Haftasının ilk günü ile 3 Aralık Dünya Özürlüler Gününde, özürlülere yönelik faaliyet gösteren Konfederasyon, bağlı federasyonlar ve derneklerin kamu görevlisi olan yönetim kurulu üyeleri ile kamuda görev yapan tüm özürlüler idari izinli sayılacaktır. Olumsuz hava koşulları nedeniyle valiliklerce okulların tatil edilmesi halinde aynı bölgedeki kamu görevlisi özürlüler, ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmadan, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaktır."

Son düzenleme:
Yarın engellilere tatil mi?

Yarın 3 aralik dünya engelliler günü dolayısıyla engelli memurlara tatil var mı?

Arkadaşlar; Yarın 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde kamuda çalışan bütün engelli memurlar idari izinlidir değil mi

Üst Alt