Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
3 Aralık Engelliler Günü Nedeniyle çalışan memurlara izin var mı?
Kamu ve Özel sektör engelli kadrosundaki kişiler idari izinli mi oluyor ? dilekçe vs vermemiz gerekiyor mu ?(özelde) İzin vermesse hakkımızı arayabilirmiyiz ?
"3 Aralık 2002 tarihli ve 2002/58 sayılı Başbakanlık Genelgesinin 3'üncü maddesi gereğince; 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, engelli kamu görevlileri idari izinli sayılacaktır."
mrb arkadaşlar 3 aralık 2019 salı yA geliyor 2002/58 genelge den başka güncel bir bildiri varmı elinizde... StratoS kardeş bu çok eski güncelleme olmamış mı hiç
çalıştığınız kurumda idareye-personel işlerine haber verin sorun çıkacağını sanmıyorum. Sorun çıkarırlarsa Genelgeyi gösterirsiniz. Özel sektörde uygulama nasıl tam bilmiyorum.
Örnek Dilekçe olarak yazabilirsiniz
Genelge uyarınca 3 Aralık 2019 Salı günü idari izinli olacağım hususunu bilgilerinize arz ederim.
Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü
Sayı : B.02.0.PPG.0.12-320-20515 03 ARALIK 2002
GENELGE- 2002/58 "3- Ulusal düzeyde kabul edilen 10-16 Mayıs Engelliler Haftasının ilk günü ile 3 Aralık Dünya Özürlüler Gününde, özürlülere yönelik faaliyet gösteren Konfederasyon, bağlı federasyonlar ve derneklerin kamu görevlisi olan yönetim kurulu üyeleri ile kamuda görev yapan tüm özürlüler idari izinli sayılacaktır.Olumsuz hava koşulları nedeniyle valiliklerce okulların tatil edilmesi halinde aynı bölgedeki kamu görevlisi özürlüler, ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmadan, belirlenen tatil süresince idari izinli sayılacaktır."