Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 Aralık günü engelli memurlara tatil mi?

MELEKDERYA

Üye
Konular
29
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 3 Aralık Dünya Engelliler günü engelli memurlara tatil var mı bilen varsa yazabilir mi?

Her yıl oldugu gibi bu yılda tatil. Perşembe günü müdürlerinize söyleyin ve cuma günü gelmeyin. Ben öyle yapacam

phantom120;
sen de şirketine sor öğren

özel sektörde işverenin bakış acısı önemli saygı duyarsa neden olmasınki;

idarenin size bilgi vermesini beklemeyin perşembeden siz bilgilendirin onlara kalırsa zor hatırlarlar :S

Bugün müdüre söyledim ve 3 aralık ta tatil bana....

tatillerinizi iyi geçirmeniz dileğiyleee :)

mrb peki engelli işcilere tatilmi 3 ARALIK ?

Bildiğim kadarı ile idari izinle izinli sayılıyorsunuz.Yani ben engelilerle ilgili şu etkinliğe katılacağım deyip izin talebinde bulunuyorsunuz İdarenin olru ile görevli-izinli sayılıyorsunuz.Yan yan geip evde yatacağım deyip izin alamıyorsunuz.Ama iyi niyetli bütün idareciler resmi işleme gerek duymadan izinli sayar bence.

bilgilendirmeye gerek yok. genelge var.genelgenin aksi yönde karar varan kurum amiri suç işlemiş olur.

Evet kamu kurumunda işçi statüsünde çalışanlarda 3 Aralık günü idari izinli sayılmaktadır.

:)Tüm engelli insanların 3 aralık özürlüler günü kutlu olsun.:)

Bende MEB deyim ama bana tatil matil yok... Ben anlamıyorum her şehir kendince bir yorum yapıp tatil ilan ediyor fakat ben söylediğim halde bana herhangi bir şekilde gelme falan denmedi. Bende mecburen geldim işe... Anlayamıyorum bu nasıl bir iş Türkiyenin her yerinde aynı kurum farklı farklı hareket ediyor. bu konuda neden tr genelinde her kurum bilgilendirilmiyor yaaa...

Bugün ben de işe gittim (MEB) bana da kimse bir şey söylememişti. Okulumdaki engelli öğretmenler söyledi ben de internetten baktım biraz, genelgeyi buldum çıkarttım bi kopya masanın üstüne koydum çektim gittim :)))) şimdi evde yatıyorum :)

wheelchair;
hahahahha:):) iyi yapmışsın sesini çıkarmasan "git sen dinlen evinde tatil bugün" denmezdi..:) Şok olmuştur müdür..:)

evet tatil... şimdi bana msj geldi. 3 aralık tüm özürlü ve engellilere idari tatildir duyurulur... iyi tatiller... diye... ama yinede bi yerde calısıosanız üst amirinize veya müdürünüze söyleyin....öyle izini kullanın....

bana valilikten mail geldi imzaladım 3 aralık pazartesi işe gitmeyeceğim

personel şubeden çağırdılar izinlisin diye belge imzaladım o kadar bir saate kalmaz gene gidip ufak tefek prüzleri halledeceğim. İzniniz varsa isteğe bağlı olarak kullanabilirsiniz.

bende izin aldım p.tesi izinliyim beni personel şübeden çağırmadılar müdüre gittim anlatım mevzuatı istedi nete indirdim kendisine götürdüm personel şübeye götür dedi

Üst Alt