Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3. atama için yapılan çalışmalar detayı içeride

Sevgili kardeşlerim bende engelliyim 2016 daki sınava girdim sayıları düşürüp birbirimize kırdırıyorlar bide en aşağı 25.000 açık var bide en ÖNEMLİSİ engelli memur olupta bu sınava girip 95-100 çeken ve kurum değiştirmek için yada statü değişimi için atamalara katılıyorlar atandığı yere gitse ayrıldığı kurum boşta kalıyor gitmese o kurum boşta kalıyor ÇÜNKÜ atamaların yedeği olmuyor

SORUN 1 : Atamalar yedekli olması lazım

SORUN 2 : Atananların isim listesi

SORUN 3: Bu 63000 engelli memur kardeşimizin isimleri yani kardeşlerimiz bi diğer kuruma atanıyor oda yeni alımmış gibi atanan sayının içine giriyor aynı kişiler her atamada geziyor puanı güzel kimi ihtiyaçtan kimisi bilmem....

son alımda bile 100 ler 99,98,97 hala çıkıyor ilk alımdada vardı 3 n cü alımdada dikkat edin hala 100,99,95,90 lar çıkacak.... Özel sektör %3 kamu %4 bu 25.000 açık memurlukta ya KAMU İŞÇİSİNİN açığı niye hesaplanmıyor bu alımlarla biz daha çok birbirizden hak almaya kalp kırmaya devam ederizz özel sektörte engelli çalıştırmayan kişi başı 2300 tl her ay ceza kesiliyor ama kamuda bu ceza kesilmiyorrrr

2017/2 kpss verilen kadrolar

Arkadaşlar kpss toplam 2038kadto verilmiş bunun da 912lisans yine 900ksr önlisans ve az sayıda ortaöğretim kadrosu vermişler. Eğer ekpss üçüncü atamada 2500kadro veirse gerçekten iyi rakam bence

Subatin başında 2018 ekpss basvurusu basliyor. 3. Atama ne zaman olacak, ocak ayindan baska bir alternatif kalmiyor?

bu 2018 / 1 ataması nisansdan önce mi sonra mı yapılacak ??

Bence 2018/1 atama ocakta olucak. Bu sefer en az kadro lisansa verilir, en çok ortaöğretime açılır.

ekpss başvurusu şubat 6 da başlıyor ondan önce 3 ncü atama yapması lazım sonra yapmazlar zaten mantık olarak

ocak gibi yaparlar ve Smilemisty nin dediği gibi bencede en az kadro lisansa verilir 2 nci atama beklenenden çok yüksek pay ayrılmıştı
lise önlisans büyük bölümünü kendi arasında paylaşır
yinede bu hükümete belli olmaz bekleyip görelim tam tersi de olabilir

Skolyoz23. Sanmıyorum lisansa daha fazla vereceğini, sebebide şudur; Ankara'da ki temsilciler, sayın bakanla görüşürken, ortaöğretime verilen rakamın en az olduğunu ama en çok sınava katılımın Ortaöğretimden olduğunu dile getirmişlerdi. Yani bu dikkate alınır mı bilemem ama, lisansında puanları 55 60 a düşmesin ya, çok komik rakamlar.

3.atama kadrolardan hiç ses yokmu

Bilgisi olan arkadslar paylaşalım...

Ekpss mart ataması

Arkadaşlar hayırlı akşamlar... mart ayı atamasından henüz ses soluk yokmu bilgisi olan varmı?

dırb

Evet 2016 ekpssye girdim ama mart atamasını bekliyorum bicok arkadaş gibi ama henüz ses soluk yok bi bilgisi olan varmi siz sinava girdijizmi ?

Üst Alt