Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 ay önce aldığım raporla 1 yıl sonra vergi indirimine başvurabilir miyim?

nostaljik

Üye
Konular
71
Reaksiyonlar
1
3 ay önce alınan %46 sürekli raporum var. Vergi indirimi ve erken emeklilikten yararlanabilmek için için raporumu vergi dairesine ve ankaraya şimdi değil de mesela 1 veya 1 buçuk sene sonra göndersem yine bu haklardan yararlanma başvuru hakkım olacaktır dimi?

Hocam merhaba %46 yı hangi hastalıklardan aldınız acaba neden 1 yıl sonra başvurmayı düşünüyorsunuz ve sizi hastaneye vergi dairesi mi sevk etti yoksa kendinizmi gidip aldınız vergi indirimi için vergi dairesinin sizi sevk etmesi lazım

Raporum Kbb ve psikiyatriden toplam %46 . Raporu kişisel başvuru ile aldım. Şimdi bu vergi indiriminden yararlanamayacak mıyım?

Hocam vergi indiriminden faydalanmak için vergi dairesinin sizi sevk etmesi lazım inşallah istemezler ama çok büyük ihtimalle kendileri sizi sevk edip tekrar rapor isteyecektir

Elinizdeki rapor ile vergi indirimine başvurabiirsiniz fakat çok büyük ihtimal ile sizin raporunuz sürelidir.Psikiyatrinin içinde olduğu raporlarda rapor süreli ise vergi indirimi de süreli veriliyor diye duydum.Yani raporunuz 1 yıllık ise size 1 yıllık vergi indirim hakkı verilir.Eğer sürekli rapor alamıyorsanız her yıl bu işlerle uğraşmanız gerekecek.

Raporum sürekli. Psikiyatri raporlarında hastalıklar ilaç tedavisi sonucunda doktorun takdiri sonucunds sürekli niteliğinde verilemez mi ki? Bana doktorum 13 aylık ilaç tedavisi sonucu verdi?

Geçmiş olsun maliye sizi tekrar hastaneye sevk eder çünkü benimde raporum vardı maliye güncel rapor istedi ve hastaneye sevk etti

sevk etmez tekrar elinizdeki raporla vergi indirimine başvurabilirsiniz

Ortopedi benimde raporum vardı ama maliye tekrardan güncel rapor istedi ve hastaneye sevk etti raporda olsa maliye illaki hastaneye sevk ediyor bu yanlış bir karar

Üst Alt