Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 ay önce devrettiğim işe ilişkin malzemelerin eksik olduğu söylendi!?

ozmuşlu

Üye
Konular
42
Reaksiyonlar
104
evet arkadaşlar ben sözde kamuya bağlı bir şirkette çalışıyorum. normalde görevim bilgi işlem idi ama ayağımı kaydırdıkları için hiç alakam olmayan bir işte çalışıyorum.

şirketin e-ticaret sayfalarını yönetiyordum. onlarıda hep elimden aldılar e-ticarette sattığım ürünleri ve tüm herşeyi başkasına devrettim bundan 2,5 - 3 ay önce...

Bu arada E-ticaret içinde sattığımı ürünler 3 koli halinde şu anki çalıştığım yerde birim sorumlusunun odasında duruyordu.

bugünde e-ticareti devrettiğim kişi gelmiş koliden ürünlerin eksik olduğunu daha önce vermiş olduğum liste ile uyuşmadıığını söylüyor.. şimdi aradan 3 ay belki daha fazla zaman geçmiş ben ne yapabilirim bu konuda ??*

görevi devrettiğim şahıs uzun zaman ürünleri alıp kendi deposuna götürmedi şimdi bana hesap soruyor ölürmüsün öldürürmüsün gibi birşey oldu şimdi ???

ozmuşlu
Bu iyi olmamış tabi, uzlaşmaktan başka bir şansınız gözükmüyor. Nihayetinde biri o malzemeleri alıp gitmediyse koyulan yerde olması lazım.

hayır tutmadık...

Söz uçar, yazı kalır, en güzeli eksiksiz teslim aldım şeklinde zimmet tutmaktı hadi o olamadı en azından devir işlemlerini yaparken ortamda size şahit olabilecek bir kişi de mi bulundurmadınız...

O zaman geçmiş olsun.

valla yapacak birşey yok azdan az çoktan çok gider demişler....
hakkımı kimseye yedirmem ..!!! gerekirse cimere iç işleri bakanlığına bile yazarım. aradan bu kadar zaman geçmiş demezler mi adama kardeşim teslim aldın neden şimdiye kadar sorup araştırmadın teyit etmedin...
umrumda olmaz vala bu saatten sonra zaten 5 aydır alakasız saçma sapan biryerde çalışıyorum...

Üst Alt