Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

3 ay önce L1 kırılması oldu. Tuvalet hissi düzelir mi?

Volkan_09_89

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Omurilik L1 kemikği kırılması sonucu platin takıldı 3 ay oluyor tuvalet hissim yok bu sorunu yaşayan varmı his geri geliyormu

Ben de C3-C4 kırığı var, ancak hastanede yattığım sıralarda L kırığı birisiyle tanışmıştım. Onunda senin yaşadığın gibi bazı sorunları vardı ancak zaman içerisinde hepsi düzeldi.

Şimdi Bu Konuda Ne Söylesek Boş MR Sonuçları veya Epikriz Raporunuz Mevcut mu Sinir Yapısının Ne Durumda Ne Kadar Zedelendiği ve Tam Olarak Hangi Noktaya Bası Oluşturduğu Önemli Eğer Sinir Yapısı Çok Hasar Almamış İse Düzelme İhtimali Mevcuttur Tuvalet ve Cinsel Hissiyatı Kontrol Eden Sinirler Servikal Bölgeden İletim Yapıyor ve Siz L1 (Lomber 1) Bölgesinden Hasar Almış Durumdasınız Sinirler Günde 1 mm Ortalama Hız İle İyileştiği İçin En Sona Gelenler Tuvalet Hissiyatları vb Durumlar Alıyor Yani Moralinizi Motivasyonunuzu Yüksek Tutun Sabır Edin Umarım Güzel Sonuçlar Alacaksınız..!

Volkan_09_89 öncelik le geçmiş olsun bende l 1 kırığı 10 adet vida var ve iki yıl oldu sinir hasarı ne durumda olduğu önemli kimsenin hasarı kimseye benzemiyor misal bende ilk 5 ay civarı cok sıkıntı oldu sonradan bir şekilde kendimi sıkarak uyararak idrar yapabildim şimdilik sonda kullanmıyorum deynekle ayakta gezebiliyorum düşük ayak var bileklerimi kullanamıyorum hisler aynı şekilde cok bir değişme olmadı yaklaşık 1 yıl once mesane taşı oluştu bende iki tane 3cm lik taşları kirdiktan sonra idrar kaçakları kesildi bezden de kurtuldum yani aklima gelenler bunlar ben yüksekten düşme sonucu oldu durum da bu senin sadece hisler mı zarar gördü başka bir hasar varmı ayaklarda falan

3 ay çok erken bir dönem. Mutlaka bir düzelme olacaktır. AMa tuvalet hissi maalesef en zor düzelen hasardır. Sabırla bekleyip görmekten başka yol yok.

Üst Alt